Santander

Targeta de crèdit revolving LaLiga Santander

Ya está aquí la nueva Tarjeta de crédito revolving LaLiga Santander

Una targeta de crèdit revolving amb la qual podràs aconseguir diners per cada gol que marqui el teu equip a LaLiga Santander i que et permet de participar en promocions.  

Aconsegueix 1, 2 o 3 euros cada vegada que marqui el teu equip.

Tabla LaLiga gols facturació beneficio

 

Tria el teu equip als canals en línia: Selecciona l'equip a què et vols associar a través de l'aplicació mòbil o de Supernet.

- Exclusiva per a clients del Santander.

- Sense comissió d'emissió ni manteniment.

- Finançament: 12% TIN** (TAE 12,68%).

- Quota fixa: tria la quota que vols pagar entre 50 € i 300 €, amb un mínim del 5% del saldo disposat.

- Jornades de promoció en les quals els gols del teu equip valen el doble o el triple. 

 

Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. Aquesta és una targeta de crèdit revolving. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.
*Despesa amb targeta realitzada durant el període de liquidació mensual de la targeta (liquidació el dia 20 de cada mes o el dia hàbil immediatament anterior si aquest fos inhàbil). Bonificació màxima per gols: 45 €/mes. En cas de tenir més d'un contracte de targeta LaLiga, només es bonificarà el primer contracte de targeta amb equip associat. Aquesta bonificació té la consideració fiscal de rendiment del capital mobiliari. El Banc practicarà les retencions a què estigui obligat d'acord amb la normativa vigent. Consulta aquí - (PDF 227.82 KB) totes les condicions de la promoció.
**Tipus d'interès nominal anual 12% TIN, TAE 12,68% calculada considerant un import disposat de 1.500 € per retornar en 12 quotes de 133,27 €. Import total degut: 1.599,24 €.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram