Santander

Targeta de Crèdit Zero 1l2l3

Targeta Crèdit Zero 1l2l3. Una targeta totalment digital

Amb la targeta de crèdit Zero 1l2l31 podràs pagar les teves compres del dia a dia amb total flexibilitat.

  Si dones d'alta la teva targeta de crèdit Zero 1l2l3 del 1 al 31 d'octubre, en podràs gaudir sense comissió d'emissió ni de manteniment. A més, podràs gaudir de totes les targetes addicionals que necessitis de franc.
     
   Pagament flexible: podràs pagar totes les teves compres a final de mes sense cost addicional o ajornar-les en còmodes quotes.
     
   Interès nominal anual: 18% ( TAE 19,56%).2
     
  Serveis de finançament: també pots fraccionar una o vàries compres sense necessitat de canviar la forma de pagament de la targeta (Ajornar compra)3.
     
   Si tens un imprevist i necessites efectiu, pots traspassar diners de la targeta al teu compte de manera immediata (Efectiu a l'instant)3 i tornar-los al mes següent o en còmodes quotes.
     
   Seguretat
  • Servei d'alertes SMS gratuït per a compres per import igual o superior a 50 €.
  • Assegurança d'accidents de fins a 120.000 € sense cost addicional concertada amb Santander Seguros y Reaseguros, Compañía.4
  • Aseguradora, SA. Segons les condicions de la pòlissa.
    Comerç Electrònic Segur (CES) per fer compres més segures a Internet: en cada compra s'introduirà una clau diferent que s'enviarà per SMS al mòbil associat a la tarjeta.
     
   Pagament mòbil a través d'Apple Pay, Samsung Pay o Santander Wallet.
     
   Amb l'aplicació Santander podràs:
  • Encendre i apagar les teves targetes.
  • Consultar el teu PIN en línea.
  • Gestionar les teves targetes, les teves despeses i el teu límit disponible.
  • Enviar i rebre diners a través de Bizum.
  • Ajornar pagaments.
     

 

Aquesta targeta permet el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.
1. Operació subjecta a l'aprovació prèvia del Banc.
2. TAE: 19,56%, calculada considerant un import disposat de 1.500 €. Import total degut: 1.650,24€, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades.
3. Consulta les condicions, el tipus d'interès i les comissions a la fitxa del producte o a les pàgines d'Ajornar compra, i Efectiu a l'instant
.
4. Assegurança mitjançada per Santander Intermediación, Correduría de Seguros, SA, CIF A28172542. Inscrita al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb el núm. J-989. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera, segons la legislació vigent.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram