Santander

Targeta de Crèdit Zero

Crèdit Zero. Una targeta totalment digital

Amb la targeta de crèdit Zero1 podràs pagar les teves compres del dia a dia amb total flexibilitat.

  Sense comissió d'emissió ni de manteniment.
     
   Pagament flexible: podràs pagar totes les teves compres a final de mes sense cost addicional o ajornar-les en còmodes quotes.
     
   Interès nominal anual: 18% ( TAE 19,56%).2
     
  Serveis de finançament: també pots fraccionar una o vàries compres sense necessitat de canviar la forma de pagament de la targeta (Ajornar compra3) o triar la que més s'adapti a tu dins de les opcions de Canvi de forma de pagament3 i si un mes no et va bé pagar la quota del rebut de la targeta, pots ajornar-la amb Ajornar rebut de targeta3 per al mes següent.
     
   Si tens un imprevist i necessites efectiu, pots traspassar diners de la targeta al teu compte de manera immediata (Efectiu a l'Instant)3 i tornar-los al mes següent o en còmodes quotes.
     
   Seguretat
  • Servei de notificacions a través de l'aplicació Santander per a compres i retirades d'efectiu a caixers automàtics.
  • Assegurança d'accidents de fins a 120.000 € sense cost addicional concertada amb Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, SA. Segons les condicions de la pòlissa.4
  • Comerç Electrònic Segur (CES) per fer compres més segures a Internet: en cada compra s'introduirà una clau diferent que s'enviarà per SMS al mòbil associat a la tarjeta.
     
   Amb l'aplicació Santander podràs:
  • Encendre i apagar les teves targetes.
  • Consultar el teu PIN en línea.
  • Gestionar les teves targetes, les teves despeses i el teu límit disponible.
  • Enviar i rebre diners a través de Bizum.
  • Ajornar pagaments.
     

 

Aquesta targeta permet el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.
1. Operació subjecta a l'aprovació prèvia del Banc.
2. TAE del 19,56%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la comissió d'emissió i manteniment de la targeta 0 €. Import total degut: 1.650,24 euros, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 euros. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades.
3. Consulta les condicions, el tipus d'interès i les comissions, si escau, a la teva oficina, a la fitxa del producte o a les pàgines d'Ajornar compra, Canvi de forma de pagament, Efectiu a l'instant i Ajornar rebut de targeta
.
4. Assegurança mitjançada per Santander Intermediación, Correduría de Seguros, SA, CIF A28172542. Inscrita al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb el núm. J-989. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera, segons la legislació vigent.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram