Santander

Targeta Crèdit Dia a Dia

  • Avantatges
  • Tria com i quan pagar
  • Condicions

És la targeta de crèdit associada al compte Dia a Dia. És una targeta idònia si el que vols és finançar les teves compres o simplement pagar a final de mes.

Gaudeix de totes les targetes Dia | a | Dia per una comissió d'emissió i renovació única de 3 €/mes*.

Amb Santander Wallet, podràs pagar amb el teu mòbil, activar la teva targeta, consultar el Pin, consultar les teves despeses i límit disponible, transferir diners de la targeta al teu compte, ajornar pagaments, bloquejar la teva targeta en cas de pèrdua o robatori. Descarrega't ja  Santander Wallet.

Tarjeta para comprar por internet

A més podràs realitzar les teves compres amb més seguretat perquè compta amb:

  • Un servei d'alertes SMS gratuït per a compres i disposicions d'efectiu per import igual o superior a 50€ i es podrà triar entre rebre SMS per a operacions a partir de 50€, 75€ o 100€.

  • Servei de Comerç Electrònic Segur (CES) gratuït. Protegeix les teves compres a Internet. Amb aquest servei, rebràs mitjançant SMS una clau alfanumèrica al mòbil per a autoritzar la compra en línia.

  • Una Assegurança d'Accidents de fins a 120.000€ que inclou 'sense cost addicional' concertada amb Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora. SA. Segons les condicions de la pòlissa, que pots consultar a l'oficina més propera.

 

Contracta

 

 

*Concessió de la targeta subjecta a aprovació prèvia del Banc. TIN: 24% anual. TAE: 32,02%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la quota d'emissió i renovació única pel conjunt de targetes 'Dia a Dia' de 3 € mensuals. Import total degut: 1.738,07 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 141,84 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades i l'esmentada quota d'emissió i renovació.

S'ha produït un error. Intenteu-ho més tard.
Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube