Santander

Serveis Sènior

 Habéis cambiado la forma de ser mayor, nosotros la forma de hacer banca con vosotros. Santander Senior. Planificación. Ahorro. Protección.

 • Avantatges

El meu Santander Sènior t'ofereix la tranquil·litat i seguretat que necessites. Per això, per només 9 €/mes podràs tenir accés a un seguit de serveis que, en algunes ocasions, poden arribar a ser indispensables per portar el dia a dia:

Transferencias Ilimitadas en Oficinas

Si has de fer transferències, no pateixis. Amb Santander Sènior tens totes les transferències que vulguis a la teva oficina sense cost.

Mi asistente 24 horas

Amb aquest servei comptaràs amb el suport d'un gestor o assistent personal que, en nom teu, realitzarà, en línia o per via telefònica, des de la cerca d'informació i la gestió de tràmits fins a la resolució de necessitats contingència o especials que sorgeixin en la vida diària.

Inclou:

I moltes més opcions! Vine a la teva oficina més propera per sol·licitar més información.
 

Manitas tecnológico

Si tens una necessitat, inquietud o problema amb els teus dispositius tecnològics,2 t'ajudem amb assistència presencial davant de qualsevol situació d'aquest tipus que pugui tenir lloc a la teva llar. Acorda el dia l'hora i estarem allà per ajudar-te!

Ayuda a domicilio

Gaudeix d'un equip de professionals qualificats que s'ocuparà de la cura i l'atenció personal. T'acompanyarem i ajudem en tot el que necessitis de les tasques de la llar:

 • Acompanyament diürn o nocturn, a domicili o a l'hospital.
 • Acompanyament a consultes o tractaments mèdics.
 • Ajuda a domicili per a tasques bàsiques com neteja, rentada de roba, planxa, preparació de menjar, etc.
 • Ajuda per a condícia personal, aixecar-se o ajeure's al llit, ingesta de menjar i més.
Tele-asistencia

Estem al teu costat les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, també de manera remota! Amb aquest servei d'atenció personalitzada posem a la teva disposició un equip multidisciplinari de treballadors socials, psicòlegs i personal qualificat en diferents àrees de l'àmbit psicosocial, experts en gestió d'emergències.

Podràs rebre assistència en les modalitats següents:

 • Tele-asistencia fija
 • Tele-asistencia móvil
 • Dispositivo móvil con botón de alerta (reloj o colgante)
 • Botón SOS

Inclou:

 • Conversa davant de situacions de soledat.
 • Informació a familiars davant de successos o incidents de certa rellevància o gravetat.
 • Servei de suport i orientació:
  • Seguiment personalitzat a través de trucades de seguiment.
  • Recordatori de medicació i avisos (agenda).
  • Localització geogràfica GPS (per a la teleassistència mòbil i dispositiu mòbil).
Seguro de garantías por accidentes

Tots els clients que contractin el paquet de serveis sènior tindran l'Assegurança de Garantia per a Accidents, amb cobertura davant de lesions5 i indemnització en cas d'accident.1. Transferències de qualsevol import des de qualsevol compte obert al banc en aquestes monedes: euros; francs suïssos; corones txeques, daneses o noruegues; lliures esterlines, fòrints hongaresos i zlotys polonesos.  Podran ser nacionals o de qualsevol dels països següents: tots els països de la Unió Europea, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, San Marino, Suïssa i Mònaco. No s'inclouen entre les transferències per les quals el client no pagarà comissions les que s'ordenin com a transferències urgents ni les transferències immediates.
2. La sol·licitud del servei es realitzarà telefònicament, identificant la necessitat i acordant el dia i l'hora de l'assistència. Inclou el desplaçament fins al domicili, amb un màxim d'un (1) servei l'any de fins a dues (2) hores de mà d'obra per a la resolució de la necessitat tecnològica o informàtica.
3. Servei prestat per compte de Banco Santander SA per l'entitat ALARES HUMAN SERVICES, SA. El client disposarà d'un (1) servei de fins a dues (2) hores gratuïtes l'any de lliure disposició. Les podrà utilitzar davant de qualsevol situació de malaltia, accident o postoperatori l'origen del qual sigui posterior a l'alta a Alares. Resta dels anys: 10% de descompte sobre tarifa PVP, sense límit d'utilització. Els desplaçaments al domicili o l'hospital sempre seran DE FRANC per als beneficiaris. Els serveis es prestaran a qualsevol part de la geografia espanyola en un termini d'inici del servei, des de la primera hora laborable posterior a la sol·licitud del servei, d'entre 6 hores i 3 dies laborables.
4. Servei prestat per compte de Banco Santander, SA per l'entitat ALARES HUMAN SERVICES, SA.
5. Assegurança mitjançada per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A., amb NIF A28360311, a través de la seva xarxa de distribució Banco Santander, SA. Operador inscrit al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb núm. OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent.Companyia asseguradora: Santander Generals, Assegurances i Reassegurances, SA Consulta les companyies asseguradores amb les que l'Operador manté un Contracte d'Agència per a la distribució de productes d'assegurança en www.santandermediacionobsv.com. Els clients han de tenir entre 60 i 80 anys complerts. La cobertura és de lesions, sempre que es trobin incloses a la taula de valoració i que s'hagin produït a causa d'un accident. No disposes d'assistències addicionals.

Tens algun dubte? Truca'ns 915 123 123

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram