Santander

El teu benestar i el dels teus són la nostra prioritat

estolosuperamosjuntos.com #SeguimosContigo Ahora nos toca remontar

Información útil referente a COVID-19

Ara més que mai volem estar al costat dels nostres clients, empleats i accionistes ajudant-los en les dificultats que sorgeixin com a conseqüència del coronavirus (COVID-19). 

En aquesta pàgina trobaràs informació actualitzada i unificada sobre productes i mesures relacionades amb la COVID-19 i Banco Santander amb l'objectiu d'ajudar-te a solucionar els teus dubtes d'una manera més fàcil i senzilla.

EstoLoSuperamosJuntos.com

Des de Banco Santander volem col·laborar amb empreses, institucions, professionals, artistes i individus contribuint per fer aquesta quarantena una mica més amena.

Per a això, posem a la teva disposició aquesta pàgina web, a la qual trobaràs informació d'ajuda, consells de salut i benestar, recursos, activitats i iniciatives per ajudar-te a passar aquestes setmanes de la millor manera possible.

Pensando en los más pequeños

Des de Banco Santander et proposem activitats divertides per compartir en família a casa i fer que el temps passi d'una manera més agradable per als més petits. Fes volar la seva imaginació i creativitat i mantingues-los entretinguts.

Descobreix #BeHealthyTambiénEnLaRemontada, un espai amb opcions de manualitats, rutines, jocs didàctics i moltes coses més per gaudir tots junts com a família.

Juntos

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram