Santander

Préstec Renova la teva Llar

Préstec Renova la teva Llar

  • Avantatges

Dona un aire nou a casa teva amb el nou Préstec Renova la teva Llar.

Aquest préstec a tipus fix t'ofereix condicions exclusives per finançar reformes a la llar, compra de mobiliari i electrodomèstics i tots aquests avantatges:

Comoditat: perquè tries la quota mensual que vols pagar.

Flexibilitat: perquè podràs tornar-lo fins en 6 anys.

Import màxim de 80.000 €.

Seguretat: perquè dia a dia estàs exposat a riscos o dificultats que poden alterar la teva tranquil·litat o la de la teva família, podràs assegurar el pagament de les quotes en cas de defunció, invalidesa permanent absoluta, incapacitat temporal o atur.1

 

Apropa't a la teva oficina Santander, informa-te'n i sol·licita el Préstec Renova la teva Llar! O, si t'ho estimes més, truca'ns al telèfon 915 123 123 i t'ajudarem amb molt de gust.

Operacions de finançament subjectes a l'aprovació prèvia per part del Banc. Sol·licita l'INE a la teva oficina.
1.
Assegurança mitjançada per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, CIF A-28360311, a través de la seva xarxa de distribució: Banco Santander, SA. Operador inscrit al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb núm. OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent. Companyia asseguradora: Santander Seguros y Reaseguros Compañía Aseguradora, SA. Consulta les companyies asseguradores amb les quals l'operador manté un contracte d'agència per a la distribució de productes d'assegurança a www.santandermediacionobsv.com. Subjecte a les condicions contractuals de la pòlissa d'assegurances.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram