Santander

Préstec Cotxe Ecològic

  • Avantatges

Banco Santander sempre oferirà opcions a l'hora de satisfer les teves necessitats de mobilitat. Per això, tenim per a tu el nostre nou Préstec Cotxe Ecològic, amb el qual podràs comprar el teu cotxe híbrid o elèctric i beneficiar-te d'un tipus d'interès reduït.

Destinat a l'adquisició de vehicles nous o seminous híbrids o elèctrics, amb una antiguitat de fins a 36 mesos.

El Préstec Cotxe Ecològic t'ofereix:

Comoditat: perquè tries la quota mensual que vols pagar.

Flexibilitat: perquè podràs tornar-lo fins i tot en 6 anys.

Import màxim 80.000€.

Seguretat: perquè dia a dia estàs exposat a riscos o dificultats que poden alterar la teva tranquil·litat o la de la teva família, podràs tenir assegurat el pagament de les quotes en cas de defunció, invalidesa permanent absoluta, incapacitat temporal o atur.1

En compliment amb la legislació europea vigent, a la teva oficina disposes de la informació normalitzada europea (INE) sobre préstecs.

Si tens cap dubte o vols més informació sobre el Préstec Cotxe Ecològic, truca'ns al telèfon 915 123 123 i t'atendrem amb molt de gust.
 

Més informació

Operacions de finançament subjectes a l'aprovació prèvia per part del Banc.

1. Assegurança mitjançada per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, CIF A-28360311, a través de la seva xarxa de distribució: Banco Santander, SA. Operador inscrit al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb núm. OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent. Companyia asseguradora: Santander Seguros y Reaseguros Compañía Aseguradora, SA. Consulta les companyies asseguradores amb les quals l'operador manté un contracte d'agència per a la distribució de productes d'assegurança a www.santandermediacionobsv.com. Subjecte a condicions contractuals de la pòlissa d'assegurances.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram