Santander

Préstamo Coche

  • Avantatges

El nou Préstec Cotxe del Santander permet la compra de vehicles amb una antiguitat màxima de 36 mesos i amb unes condiciones magnífiques.

El Préstec Cotxe t'ofereix múltiples avantatges: 

Tria la quota mensual per al teu crèdit de cotxe

Comoditat: perquè tries la quota mensual que vols pagar.

Flexibilitat en el finançament del teu cotxe

Flexibilitat: perquè podràs tornar-lo fins en 6 anys.

Finançament per al teu vehicle de fins a 90.000 euros

Import màxim 80.000€.

Seguro de pago en caso de accidente o enfermedad

Seguretat: perquè dia a dia estàs exposat a riscos o dificultats que poden alterar la teva tranquil·litat o la de la teva família, podràs tenir assegurat el pagament de les quotes en cas de defunció, invalidesa permanent absoluta, incapacitat temporal o atur.1

En compliment de la legislació europea vigent, a la teva oficina disposes de la informació normalitzada europea (INE) sobre préstecs.

Si tens algun dubte o vols més informació sobre el Préstec Cotxe, truca'ns al telèfon 915 123 123 i t'atendrem amb molt de gust.

 

Operacions de finançament subjectes a l'aprovació prèvia per part del Banc.
1 Assegurança mitjançada per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, CIF A-28360311, a través de la seva xarxa de distribució: Banco Santander, SA. Operador inscrit al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb núm. OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent. Companyia asseguradora: Santander Seguros. Subjecte a les condicions contractuals de la pòlissa d'assegurances. Consulti les companyies asseguradores amb les quals l'operador manté un contracte d'agència per a la distribució de productes d'assegurança a www.santandermediacionobsv.com.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram