Santander

Campanya Plans de Pensions 2019

Campanya Traspàs Pla de pensions 2019

  • Característiques

Tu tries la bonificació que vols obtenir en funció de l'import traspassat i aportat, sense límit màxim de bonificació!

A més, si contractes aportacions periòdiques des de 100 € al mes, estalviaràs amb menys esforç per al teu futur i podràs aconseguir una jubilació favorable i obtenir un 2% addicional en la bonificació.
 


Recorda que amb els plans de pensions:

  • Com més aviat comencis a estalviar, podràs aconseguir una jubilació més bona i amb menys esforç.
  • Fiscalment pots aconseguir un estalvi de fins a 3.600 euros per les aportacions realitzades.2 Comprova-ho aquí!
¡Comienza a ahorrar para tu jubilación! Contrata tu plan o realiza una aportación. Hazlo ahora en tu oficina más cercana.


Si ets client Santander, però vols traspassar el teu pla des d'una altra entitat bancària, ves a la teva oficina.

Si encara no ho ets, fes-te client ara!
 

Per a més informació dirigeix-te a una oficina de Banco Santander. O truca al 915123123

 

Consulta aquí (PDF 427.3 KB) les bases legals de la campanya.

 1. Promoció vàlida de l'1 d'octubre al 31 de desembre del 2019 inclosos. Podrà participar en aquesta promoció aquella persona que s'hi adhereixi mitjançant la signatura del corresponent butlletí d'adhesió. Promoció aplicable a plans de pensions el promotor i comercialitzador dels quals sigui Banco Santander, SA, entitat gestora: Santander Pensiones, SA, EGFP, i entitat dipositària: Santander Securities Services, SA. Només seran vàlids els traspassos procedents d'entitats alienes al Grup Santander. Compromís de mínim de permanència: 5 anys. Per a imports des de 2.000 euros i fins a 29.999 euros, la bonificació serà de l'1% més un 2% addicional si es fan aportacions periòdiques superiors a 100 euros mensuals i condicionada a un període de permanència de 8 anys. Bonificació del 4% per a un import igual o superior a 30.000 euros condicionada a la realització d'aportacions periòdiques de com a mínim 100 euros mensuals i a una permanència de 8 anys. Penalització per incompliment del compromís de permanència: s'aplicarà una penalització econòmica proporcional als dies incomplerts. Més informació sobre la promoció i llistat complet de plans de pensions inclosos a la campanya a l'oficina i consultant les bases legals de la promoció a www.bancosantander.es. Pots consultar el document de dades fonamentals de cadascun dels plans de pensions Santander a www.bancosantander.es.

2. Aportant el màxim legal permès amb dret a reducció fiscal, 8.000 euros anuals, i aplicant el tipus màxim del 45% en l'IRPF. La quantitat màxima amb dret a reducció fiscal per als territoris forals serà la que es determini en cada moment a la normativa fiscal corresponent.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram