Santander

Gamma El Meu Pla

Gamma el meu pla. Estalvia per a la jubilació i decideix el risc que estás disposat a asumir

 • Què és?
 • Quin plan de la Gamma cal triar?

La gamma El meu Pla t'ajuda a estalviar en un pla de pensions en funció del nivell de risc que triïs. Podràs optar entre tres plans de pensions perfilats, cadascun amb un nivell diferent d'inversió en renda variable, en funció del risc que estàs disposat a assumir.


El meu Pla Santander Creixement
| El meu Pla Santander Moderat
El meu Pla Santander Decidit

Per què invertir en la gamma El meu Pla?

Per la seva senzillesa: només has de decidir el risc que estàs disposat a assumir en la teva inversió.
Icono calendario Per la seva gestió: quan decideixis quin percentatge vols invertir en renda variable, un equip de professionals invertirà els teus estalvis seguint aquest mandat.

Per la comoditat: estableix el teu pla d'aportacions periòdiques i estalvia sense esforç. Els plans de la gamma El meu Pla es poden contractar des de 30€.
 

Contracta


Per què contractar un Pla de pensions amb el Santander?

Confiança i seguritat Perquè al Santander volem ajudar els nostres clients a progressar dia a dia amb solucions senzilles i personalitzades, i un tracte just i equitatiu basat en la confiança.
 
Gestió professional Perquè comptem amb la gestió del grup Santander Asset Management, una gestora global d'actius, amb més de 200 especialistes i amb presència a 11 països, que gestiona un patrimoni de 162.000 milions d'euros, focalitzant la seva activitat en fons d'inversió, plans de pensions i solucions a mida per a grans empreses.

La capacitat d'anàlisi i el seu estricte control del risc, així com el coneixement de les diferents necessitats dels seus clients, són un element diferenciador de Santander Asset Management.

 

Tens tres plans de pensions perfilats per a triar:

 • El meu Pla Santander Creixement. Aquest pla t'ofereix estabilitat i un nivell de risc baix gràcies a la seva gran diversificació i inversió conservadora. Aquest pla inverteix un 90% en Renda Fixa i un 10% en Renda Variable. Termini indicatiu: a partir de 3 anys.
  Consulta la fitxa de producte aquí
   
El nivel de riesgo de los Planes en una escala del 1 al 7. La categoría 1 no significa que la inversión esté libre de riesgo.


 

Contracta
 

 • El meu Pla Santander Moderat. Aquest pla et permetrà un equilibri entre l'estabilitat i el creixement per la combinació de renda fixa i variable. Aconsegueix una inversió diversificada amb risc mitjà. Aquest pla inverteix un 70% en Renda Fixa i un 30% en Renda Variable. Termini indicatiu: a partir de 5 anys. 
  Consulta la fitxa de producte aquí
   
El nivel de riesgo de los Planes en una escala del 1 al 7. La categoría 1 no significa que la inversión esté libre de riesgo.


 

Contracta 

 • El meu Pla Santander Decidit. Aquest pla t'oferirà més potencial de creixement amb un risc mitjà-alt. Com que és una inversió a llarg termini, es poden obtenir més rendibilitats, tot i que a curt termini poden existir pèrdues temporals de capital. Aquest pla inverteix un 50% en renda variable i un 50% en renda fixa. Termini indicatiu: a partir de 7 anys.
  Consulta la fitxa de producte aquí
   
El nivel de riesgo de los Planes en una escala del 1 al 7. La categoría 1 no significa que la inversión esté libre de riesgo.

Contracta

 

Tens a la teva disposició el DDFP (Document de Dades Fonamentals per al Partícip) a www.santanderassetmanagement.es

Els plans de pensions són productes que depenen de les fluctuacions en els preus del mercat i d'altres variables, per la qual cosa el pla no garanteix cap rendibilitat.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram