Santander

Mercats - Oportunitats d'inversió

Oportunitats d'inversió Santander

  • Què m'ofereix?
  • Per a qui?
  • Com es contracten?

Per a clients que cerquen alternatives d'inversió, posem a la seva disposició una àmplia gamma de productes de valors que permeten d'accedir als mercats borsaris i de deute (públic i privat), oferint-los l'opció que millor s'adapti al seu perfil inversor. Coneix-los!

 

Renda variable (borsa)

Inversió en el capital de les companyies, ja sigui de forma directa (via accions) o indirecta (via ETF i warrants).

 

Renda fixa (bons)

Inversió en el deute de companyies i institucions públiques, tenint l'oportunitat de convertir-te en creditor o prestador d'aquestes.

 

Productes financers estructurats

Beneficia't de l'evolució d'un actiu subjacent sense arriscar capital o arriscant part del capital (quantitat coneguda a priori) a canvi de poder obtenir una rendibilitat.

En funció dels teus objectius d'inversió i apetit de risc, podràs trobar la millor alternativa per al teu perfil:

 

Renda variable (borsa)

Si busques el creixement i la revaloració de la teva cartera a través de l'exposició a la revaloració potencial de les accions i la rendibilitat per dividend oferta per les companyies cotitzades.

  • La inversió en renda variable pot ser tant a curt com a mitjà i llarg termini i depèn de l'estratègia d'inversió que vulguis iniciar.
  • La inversió en renda variable permet de diversificar la teva cartera de forma senzilla per geografia i sectors, a més d'aconseguir exposició a diferents actius (renda variable, divisa, matèries primeres, immobiliari, etc.) a través de la inversió en ETF.
 

Renda fixa (bons)

Si vols cobrar cupons certs i mantenir la teva inversió a venciment, coneixent des del principi les característiques de la seva inversió (import i dates del pagament del cupó, venciment, emissor de l'actiu, etc.).

  • La renda fixa permet d'invertir en emissions denominades en diferents divises (EUR, USD, GBP, AUD, etc.) i a diferents horitzons d'inversió (curt, mitjà i llarg termini), segons el venciment del producte. 
 

Productes estructurats

Si vols estar exposat a renda variable, però disposant d'una protecció total o parcial del teu capital i coneixent per avançat el termini de la teva inversió.

  • Pots contractar productes amb característiques predeterminades o pots configurar el teu propi producte a mida.

Per contractar el producte d'inversió que més s'adapti a les teves necessitats i interessos, tenim les següents opcions per a tu:

 

SO:FIA

Posem a la teva disposició l'eina més completa per operar en renda variable, amb accés a mercats nacionals i internacionals. Fes clic aquí per saber-ne més.

 

Oficines

A qualsevol de les nostres oficines et podran ajudar a entendre i contractar els productes d'inversió que més t'interessin (Renda Variable, Renda Fixa, Productes Estructurats).

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram