Santander

Hipoteca Món per a no residents

Si la teva residència fiscal es troba a l'estranger i estàs pensant a adquirir una segona residència a Espanya, a Banco Santander t'oferim una àmplia varietat d'hipoteques perquè trobis la que millor s'adapta a tu.

Coneix la nostra oferta de finançament per a no residents adaptat per cobrir les teves necessitats.

Serveis

Icono casa   Adquirir la teva segona residència a Espanya (també el finançament de l'autoconstrucció de l'habitatge).
     
Icono herramientas   Fer reformes.
     
Acción del Santander de bienvenida   Finançar la inversió en altres immobles.

 

Préstecs hipotecaris sobre l'habitatge. Prestador: Banco Santander, SA, amb domicili social a Santander, Paseo de Pereda, 9-12 (39004) – RM Cantàbria, full 286, foli 64, llibre 5è de Societats, insc. 1a, CIF A-39000013.
Aquest finançament està subjecte a l'aprovació prèvia del banc. Apropa't a la teva oficina per sol·licitar la fitxa europea d'informació normalitzada (FEIN). Aquesta informació no substitueix la FIPRE (fitxa d'informació precontractual), sol·licita-la a la teva oficina. En cas d'incompliment dels compromisos derivats del contracte de préstec garantit amb hipoteca, hi ha el risc de pèrdua de l'habitatge. En cas d'impagament i en tots els supòsits de venciment anticipat, prèvia notificació al domicili que indiquis a efectes d'execució hipotecària, el Banc podrà procedir contra tu per acció personal o per acció real contra la finca hipotecària, ja que respondràs davant del Banc del pagament del préstec amb tots els teus béns presents i futurs, no només amb la finca hipotecada. De conformitat amb l'article 105 de la Llei hipotecària i amb l'article 1911 del Codi Civil.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram