Santander

Generació 81: Compte i targetes per a tu

 • Compte 81
 • Targetes 81

El Compte 81 és un compte corrent en euros no remunerat,1 amb liquiditat total, sense comissions (complint les condicions), i amb accés a una targeta de dèbit 81 i un contracte multicanal.

Amb ella podràs fer transferències2 en euros de manera gratuïta.

 

Condiciones

 

Et podràs beneficiar de tots els seus avantatges si compleixes les condicions descrites al paquet de condicions A o B. Tria el que prefereixis!

 

 Paquete de Condiciones A

Has de tenir domiciliats els teus ingressos al Compte 81:

 • Nòmina o ingrés recurrent de com a mínim 600 €/mes.
 • Prestació per atur de com a mínim 600 €/mes.
 • Pensió de la Seguretat Social de com a mínim 300 €/mes.
 • Pagament a la Seguretat Social Autònoms (RETA o REA) de com a mínim 175 €/mes.
 • Ajuts de la Política Agrària Comú (PAC) per un import mínim de 3.000 €/any.

I, a més, cal complir una d'aquestes dues condicions:

 • Tenir domiciliats en aquest compte almenys tres rebuts satisfets durant el trimestre anterior a la liquidació del compte (d'emissors diferents, per import superior a 0 euros), que no hagin estat retornats, o
 • Fer servir almenys sis vegades, durant el trimestre anterior a la liquidació del compte, qualsevol de les targetes de dèbit o crèdit emeses pel Banc i associades a aquest compte.

Has de complir una de les condicions següents: 

 • Mantenir al Banc un saldo mitjà mensual igual o superior a 20.000 € en fons, plans de pensions individuals, assegurances d'estalvi i inversió, Unit Linked i plans de previsió assegurats.
 • Mantenir dipositat al Banc un nombre d'accions de Banco Santander igual o superior a 1.000.

 

Independentment del paquet de condicions que triïs, en cas d'incompliment la comissió de manteniment del compte serà de 12 €/mes (TAE -2,04%).1


 

Contracta-la

1. TIN del 0%. TAE del 0% complint les condicions per a un supòsit en el qual es mantingui de forma constant durant un any un saldo diari de 7.000 €, aplicant un tipus d'interès nominal anual del 0% i una comissió de manteniment de 0€. TAE del -2,04%, si no es compleixen les condicions per al mateix supòsit, afegint-hi la comissió de manteniment del compte de 144 €/any (12 €/mes).
2. Transferències, girs i ordres de pagament en euros realitzades per Internet, banca mòbil o a caixers, per qualsevol import, emeses o rebudes amb càrrec o abonament a aquest compte, tant nacionals com realitzades a països de la Unió Europea. Aquesta exempció no és aplicable a les transferències instruïdes amb caràcter urgent ni a les immediates.
Pots consultar informació detallada sobre el producte aquí - (PDF 470.09 KB). La informació precontractual del Compte 81 també està disponible en qualsevol oficina de Banco Santander.

 


Si valores la seguretat, l'estalvi i l'exclusivitat, aquesta targeta és per a tu. Coneix totes les seves característiques:

 • Targeta de crèdit Visa, amb una comissió d'emissió i manteniment de 6 €/mes.
 • Podràs aconseguir una bonificació1 en compres en línia i Pagament Mòbil en utilitzar la targeta, amb un límit màxim de 10 €/mes bruts:

1% en supermercats i restaurants.

2% en determinats grans magatzems.

3% en estacions de servei i transport de viatgers (se n'exclouen línies aèries).

 • Gaudiràs del servei Santander PRIME Protect,* un paquet destinat a reforçar la seguretat en cadascun dels pagaments. Fem nostre el teu problema.
 • Podràs pagar les teves compres amb total flexibilitat i segons les teves necessitats, tant si ho vols fer a final de mes sense cap cost addicional com si vols finançar les teves compres. Interès nominal anual: 18% (TAE 29,72%).2 A través de:
  • Fraccionar compra: pots pagar en quotes una compra sense necessitat de canviar la forma de pagament de la targeta.
  • Efectiu a l'instant: si tens un imprevist i necessites efectiu de forma immediata pots traspassar diners de la targeta al teu compte i tornar-los al mes següent o en quotes.
 • Podràs gaudir de Sempre Amb Tu*, un servei exclusiu que et fa la vida més fàcil per a petites i grans gestions del dia a dia. Servei prestat per Alares (Alares Social, SA, amb CIF A85760189 i domicili social a Paseo de la Castellana 126, 28046 Madrid). Descobreix-ne més!

 

* Consulta aquí - (PDF 732 KB) totes les condicions dels serveis i les bonificacions oferts per Banco Santander, SA i com donar-te d'alta amb Alares en el servei Sempre Amb Tu. Consulta a www.scontigo.es tots els serveis i les bonificacions que inclou el servei Siempre Contigo.
 

  Siempre contigo

 

Contractar

 

  Tarjeta de Crédito Mi Otra 81


Amb la targeta La Meva Altra 81, paga les compres especials o les despeses inesperades amb total flexibilitat.

 • Sense comissió d'emissió, amb la possibilitat de tenir targetes addicionals sense cost.
 • Paga les teves compres amb total flexibilitat des de 50 € al mes.
 • Interès nominal anual: 18% (TAE 19,56%)3.
 • Servei d'alertes SMS gratuït per a compres i disposicions d'efectiu per import igual o superior a 50 €.
 • Si tens un imprevist i necessites efectiu, pots traspassar diners de la targeta al teu compte de manera immediata i sense comissió (Efectiu a l'instant4).
   

Contractar

  Tarjeta Débito 81


Targeta de dèbit associada al Compte 81.

 • Sense comissió d'emissió ni de manteniment.
 • Retirada d'efectiu sense comissió als més de 30.000 caixers automàtics Santander de tot el món.
 • Sense comissió per compras en moneda diferent de l'euro.
 • Servei d'alertes SMS gratuït per a compres per import igual o superior a 50 €.
 • Comerç Electrònic Segur (CES) per fer compres més segures a Internet.
 • Assegurança d'accidents de fins a 120.000 € sense cost addicional concertada amb Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, SA. Segons les condicions de la pòlissa5.
   

Contractar

 

Emissió de les targetes subjecta a l'autorització prèvia del Banc. Aquestes targetes permeten el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera. Consulta la resta de les condicions a la teva oficina.
1.L'import màxim mensual de bonificació serà de 10 €/mes bruts per contracte. Aquesta bonificació té la consideració fiscal de rendiment del capital mobiliari. El Banc practicarà les retencions a què estigui obligat d'acord amb la normativa vigent. Consulta les condicions i el llistat de comerços bonificats aquí- (PDF 732 KB).
2. TIN: 18%. TAE: 29,72%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la comissió d'emissió o manteniment de 6 €/mes. Import total degut: 1.722,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 143,52 €. A més, es cobraran les comissions de la targeta, si escau, associades a les operacions realitzades i l'esmentada comissió d'emissió i manteniment. Servei Fraccionar compra: l'import mínim de compra a finançar és de 60 € i dos mesos de termini. Servei Efectiu a l'instant: l'import mínim a traspassar és de 300 € amb una comissió del 3% sobre l'import del saldo traspassat. Consulta la resta de les condicions al contracte.
3. Aquesta és una targeta de pagament ajornat. TIN: 18% anual. TAE 19,56%, calculada considerant un tipus d'interès nominal anual del 18% amb un import disposat de 1.500 €. Import total degut: 1.650,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades.
4. L'import mínim a traspassar és de 300 €.
5. Aquest contracte s'ha perfeccionat amb la mediació de Santander Intermediación Correduría de Seguros, S.A., inscrita al Registre Especial de Societats de Corredoria d'Assegurances amb la clau J989. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes per la legislació vigent. Companyia asseguradora: Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, S.A.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram