Santander

Generació 81 – Canviem el conte

Generació 81. Canviem el conte

A Banco Santander tenim un compromís real amb el progrés de la dona  i considerem que l'aliança amb entitats consolidades que treballen per un propòsit comú, potenciant l'esforç per eliminar els biaixos inconscients, permetrà aconseguir que nens i nenes siguin el que volen ser.

Alianza Santander i Disney

Banco Santander i Disney s'uneixen per un mateix objectiu: donar visibilitat a referents femenins i inspirar, des de la infantesa, valors basats en la igualtat. Per posar en valor aquesta iniciativa, Santander promou juntament amb Disney les pel·lícules en què les protagonistes demostren els seus valors des de la igualtat: Capitana Marvel, Aladdin, Toy Story 4 i Frozen 2.

I, per primer cop en la banca europea, Santander ofereix dues targetes de prepagament, d'edició limitada i en exclusiva, amb la imatge de Capitana Marvel i Frozen 2.

Perquè… #JuntosCambiamoselCuento.

Alianza Santander i Vogue

L'aliança entre l'experiència editorial de Vogue i la solidesa financera de Santander crea un canal de comunicació de referència per a les dones interessades en els negocis i el lideratge.
Amb un punt de vista compromès, neix la nova revista Vogue Business By Santander, un altaveu per a les dones que ens inspiren en el camp de l'economia, la tecnologia, la formació i l'estil de vida.

Troba-la als quioscos i en versió digital a Vogue Business.

Alianza Santander y Women Now Summit

Aquest any 2019 donem nom al congrés Santander WomenNow Summit, l'esdeveniment que dona visibilitat al talent femení internacional i que converteix Madrid en la capital europea de la dona. L'objectiu d'aquest acte és reflectir les realitats que viuen moltes dones al món, afavorir la igualtat d'oportunitats, l'emprenedoria i el reconeixement social de moltes dones referents a escala mundial.

Alianza Santander i altres col·laboracions

Santander col·labora també amb altres organitzacions que vetllen per inspirar i impulsar la igualtat d'oportunitats, com ara Inspiring Girls, Eje&con, Impulse4woman, Más Mujeres a Seguir, El Club de las mujeres (in)visibles... a les quals tant ens il·lusiona donar suport.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram