Santander

Generació 81 – Canviem el conte

Generació 81. Canviem el conte

A Banco Santander tenim un compromís real amb el progrés de la dona  i considerem que l'aliança amb entitats consolidades que treballen per un propòsit comú, potenciant l'esforç per eliminar els biaixos inconscients, permetrà aconseguir que nens i nenes siguin el que volen ser.

Santander Reencuentra

Un programa pensat per a dones que en un moment de la vida van decidir posar en pausa la seva carrera professional per dedicar-se a la cura dels fills o atendre situacions familiars, però que ara volen reincorporar-se al mercat laboral.

Volem ajudar-les a començar de nou, oferint-los formar part d'un programa d'un any de durada que combina una experiència professional al Santander amb formació d'alt nivell que els permetrà adquirir coneixements sobre eines de productivitat personal i tècniques per a la cerca de feina, a més d'ajudar-les a millorar la seva xarxa de contactes.

El nostre objectiu és que en finalitzar aquest programa trobin una feina en la seva àrea d'especialització, en una empresa del seu entorn geogràfic.

Requisits per formar part d'aquest programa

  • Una titulació universitària en qualsevol especialitat i molta il·lusió per reprendre la seva carrera professional i fer front a nous reptes.
  • Com a mínim quatre anys d'experiència professional en el sector empresarial i que faci almenys tres anys que van posar en pausa la seva carrera per dedicar-se a la cura dels fills o d'algun familiar.
Alianza Santander i Vogue

L'aliança entre l'experiència editorial de Vogue i la solidesa financera de Santander crea un canal de comunicació de referència per a les dones interessades en els negocis i el lideratge.
Amb un punt de vista compromès, neix la nova revista Vogue Business By Santander, un altaveu per a les dones que ens inspiren en el camp de l'economia, la tecnologia, la formació i l'estil de vida.

Troba-la als quioscos i en versió digital a Vogue Business.

Aliança Santander i Disney

Banco Santander i Disney s'uneixen amb un mateix objectiu: donar visibilitat a referents femenins i inspirar valors basats en la igualtat des de ben petits. Per posar en valor aquesta iniciativa, Santander ha promogut amb Disney pel·lícules com Capitana Marvel, Aladdin, Toy Story 4 i Frozen 2, en les quals les protagonistes demostren els seus valors des de la igualtat.

Perquè... #juntoscambiamoselcuento

Alianza Santander i altres col·laboracions

Santander col·labora també amb altres organitzacions que vetllen per inspirar i impulsar la igualtat d'oportunitats, com ara Eje&con, Más Mujeres a Seguir, El Club de las mujeres (in)visibles... a les quals tant ens il·lusiona donar suport.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram