Santander

Fons de Terceres Gestores

Fons de terceres gestores. Completa la teva cartera. Disposes dels millors.

  • Què t'ofereix?
  • Tipus d'actiu

A partir d'ara pots comptar amb una àmplia gamma de fons d'inversió administrats per diferents gestores perquè tu mateix puguis decidir com vols completar la teva cartera d'inversions.

Amb l'objectiu d'ajudar-te en les teves decisions d'inversió, a Banco Santander hem seleccionat els millors fons per a cada tipus d'actiu. Els fons han estat acuradament seleccionats pels nostres analistes sobre la base d'una sèrie de criteris, tant quantitatius com qualitatius.

La nostra selecció preveu més de 70 fons de totes les categories, àmbits geogràfics i de les principals gestores internacionals.

 

Pots realitzar la teva pròpia selecció fent servir el cercador de fons i filtrant-los segons les teves necessitats:

  Tipus d'actiu.
  Àrea geogràfica.
  Divisa.
  Nivell de risc.
  Gestora.
  Rendibilitat.
  Ràting.
  Comissions.

 

Si ets client, descobreix-los a SO:FIA

Si encara no ets client, fes-te client i comença a gaudir de SO:FIA

Coneix tots els tipus d'actiu que tens disponibles:

Monetaris i renda fixa

Són fons que inverteixen en bons i obligacions que emeten els estats o les empreses privades. Des de terminis molt curts fins a terminis més llargs. Per a clients que no volen assumir un risc elevat.

Mixtos / Perfilats

Són fons que combinen inversions de renda fixa i variable. Podem triar més o menys risc segons necessitem. Es poden utilitzar com a inversió única ja que cobreixen diferents tipus d'actiu.

Renda variable

Són fons que inverteixen en accions de diferents companyies. El risc és més elevat, però ens permet de cobrir les diferents àrees geogràfiques i temàtiques especials.

Sectorials

Dins dels fons de renda variable podem triar temàtiques especials i els sectors que millor s'ajustin al moment de mercat.

Retorn absolut / Alternatius

Són fons que busquen obtenir rendibilitats positives, independentment de les condicions de mercat. S'utilitzen tècniques molt diferents i són molt útils per complementar les carteres i reduir-ne el risc.

 

Si ets client, descobreix-los a SO:FIA

Si encara no ets client, fes-te client i comença a gaudir de SO:FIA

* Selecció dels millors fons de gestores internacionals realitzada per analistes de Santander Asset Management i Santander Private Banking.

Els fons d'inversió són productes que depenen de les fluctuacions dels preus del mercat i d'altres variables. El valor de les participacions pot tant pujar com baixar, per la qual cosa no es pot assegurar la recuperació del capital invertit. Les rendibilitats passades no són garantia o promesa de rendibilitats futures.

Els fons d'inversió impliquen determinats riscos (de mercat, de crèdit, de liquiditat, de divisa, de tipus d'interès, etc.), tots ells detallats al fullet simplificat o al document que el substitueixi a l'estat d'origen del fons d'inversió (en el cas dels fons constituïts a Espanya, el document de dades fonamentals per a l'inversor (DFI)). La naturalesa i l'abast dels riscos dependran del tipus de fons, de les seves característiques individuals, de la divisa i dels actius en què s'inverteixi el patrimoni del fons.

Com a conseqüència, l'elecció entre els diferents tipus de fons s'ha de fer tenint en compte el desig i la capacitat d'assumir riscos de l'emissor, així com les seves expectatives de rendibilitat i el seu horitzó temporal d'inversió. Abans de subscriure participacions d'un fons, l'inversor ha de consultar la informació inclosa al fullet i al fullet simplificat o al document que el substitueixi, documents que estan a disposició dels inversors a les nostres oficines i a l'entitat gestora del fons d'inversió i, en el cas dels fons constituïts a Espanya, també a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La tributació dels rendiments obtinguts pels partícips dependrà de la legislació fiscal aplicable a la seva situació personal i pot variar en el futur.

Aquesta informació té caràcter publicitari i es difon exclusivament a efectes informatius. El seu contingut no constitueix la base de cap contracte o compromís ni s'haurà de considerar una recomanació d'inversió ni un assessorament de cap tipus.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram