Santander

Cercador de fons d'inversió

Estalvi i inversió. Cercador. Tria el teu

En aquest cercador tens a la teva disposició tots els fons d'inversió comercialitzats per Banco Santander i podràs trobar el fons que més s'ajusta a les teves necessitats d'estalvi i inversió.

Cerca en funció de la categoria i el tipus de fons que vulguis trobar o indicant-ne el nom si ja el coneixes.

La informació continguda en aquest web està concebuda amb caràcter informatiu i en cap cas no constitueix un element contractual, ni una recomanació, ni assessorament personalitzat, ni oferta, ni sol·licitació. Per a més informació sobre característiques i condicions, s'haurà de consultar amb caràcter previ a qualsevol decisió d'inversió el document fonamental de l'inversor (DFI).

Els fons d'inversió són productes que depenen de les fluctuacions dels preus del mercat i d'altres variables. El valor de les participacions pot tant pujar com baixar, per la qual cosa no es pot assegurar la recuperació del capital inicial invertit. Els fons d'inversió sempre s'han caracteritzat pels avantatges en el tractament fiscal. El règim fiscal depèn de les circumstàncies de cada client i pot variar en el futur.

Les inversions en fons d'inversió poden estar subjectes a riscos d'inversió: risc de mercat, risc de crèdit, emissor i contrapart, riscos de liquiditat, riscos de divisa i, si escau, riscos propis de mercats emergents.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram