Santander

Domiciliació d'Ajuda PAC

Ningú no en sap tant del camp com tu. Ningú no en sap tant de la PAC com nosaltres. PAC'18. Anticipa 3.000€ o més i podràs aconseguir aquest Smartwatch.

Al Santander oferim avantatges molt interessants per a agricultors i ramaders que domiciliïn el cobrament dels ajuts de la PAC amb nosaltres. Una completa oferta de valor per al client agro. Oferta vàlida fins al dia 28 de desembre del 2018.


Avantatges per al client


Si domicilies la PAC amb nosaltres accedeixes a un servei complet i amb molts avantatges: 

  • Per domiciliar la PAC amb el Santander i apuntar-te a l'aplicació Santander Agro, participaràs en el SORTEIG de tres iPad 32 GB WiFi.5
  • Avançament1 de l'ajut de la PAC: sol·licita l'avançament de fins al 95% de l'ajut. A més, ara, si sol·licites l'avançament d'un mínim de 3.000 € podràs aconseguir un smartwatch.2
  • Assegurances:3 cobertures i condicions preferents en el finançament de primes domiciliant la PAC al Santander.
  • Quota d'emissió gratuïta4 per a la Targeta Gasoil Bonificat.
  • Serveis addicionals: et podràs descarregar la Guia PAC i gaudir d'informació actualitzada del món rural a la nostra aplicació Santander Agro.

I, a més, si domicilies la PAC al Santander amb un import mínim de 3.000 € l'any, compliràs un dels tres requisits per gaudir dels avantatges del Compte 1l2l3.


Si necessites més informació, truca a Superlínia 915 123 123 o apropa't a la teva oficina Santander.1- La concessió està subjecta a l'aprovació prèvia del Banc.
2- Oferta vàlida fins al 28/12/2018 o fins a esgotar les unitats disponibles (4.000 unitats), una unitat per cada NIF/CIF. La promoció no inclou retribució en efectiu. Retribució en espècie a efectes fiscals i subjecta a ingrés a compte d'acord amb la normativa fiscal vigent. En cas d'incidència se substituirà per un d'import igual o superior.
3- Assegurança mitjançada per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, CIF A-28360311, a través de la seva xarxa de distribució: Banco Santander, SA. Operador inscrit al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb núm. OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent. Companyia asseguradora: CASER, Caja de Seguros Reunidos, Compañía de Seguros y Reaseguros, SA. Consulta les entitats asseguradores al web www.santandermediacionobsv.com/san/Home/.
4- El beneficiari de la targeta ha de ser sempre persona física. S'emet únicament com a targeta principal i exclusivament per adquirir gasoil a la península i a les Balears al tipus reduït de l'impost sobre hidrocarburs per a magatzemistes i detallistes inscrits al registre especial corresponent. Concessió de targeta subjecta a l'aprovació del departament de riscos del Banc.
5- Bases del sorteig disponibles a bancosantander.es. Període de participació en la promoció de l'01/02/2018 al 16/05/2018, ambdós inclosos. iPad és una marca comercial d'Apple, Inc. registrada als EUA i a altres països. Apple no participa en aquesta promoció. La fotografia pot no coincidir amb la versió sortejada
.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube