Santander

Acompte PAC

Domicilia i anticipa el teu PAC al Santander

Al Santander tramitem l'acompte de la teva PAC1 d'una forma fàcil i ràpida, posant al teu abast tot el saber dels nostres especialistes Agro i els nostres trenta anys d'experiència gestionant la PAC a agricultors i ramaders.

Perquè al Santander tot el que sabem, ho posem al teu servei.

Anticipa tu PAC. Solicita el anticipo de tu PAC1 de la forma más fácil. Y llévate esta estación meteorológica con pluviómetro digital2 por anticipar un mínimo de 2.500€

Descobreix tot el que t'ofereix Santander Agro:

 

En domiciliar la PAC amb el Santander, amb un import mínim de 2.500 € l'any i si compleixes les condicions3, pots gaudir els avantatges del compte:

   Sense comissions complint condicions.4 Comissió de manteniment 9€/mes, incomplint condicions.
   Targetes de dèbit i crèdit sense comissió d'emissió i manteniment. (Si no es compleixen amb els requisits del compte es cobraran 3 €/mes)
   Tarifa plana TPV Santander en condicions preferents.

 

 

  

Assegurances agràries5

Amb una tramitació senzilla, gaudeix de condicions preferents en el finançament de primes d'Agroassegurança, domiciliant la PAC al Santander.

  

Targeta Gasoil Bonificat de franc6

Una targeta de crèdit totalment gratuïta amb la qual podràs realitzar els pagaments de gasoil bonificat

 

Si necessites més informació, vine a la teva oficina Santander o entra a www.bancosantander.es

 

1. Operació subjecta a l'aprovació prèvia per part del Banc. Consulta les condicions a la teva oficina.
2. Oferta vàlida fins al 30/12/2020 o fins a esgotar les unitats disponibles (6.000 unitats), una unitat per cada NIF/CIF. La promoció no inclou retribució en efectiu. Retribució en espècie a efectes fiscals i subjecta a ingrés a compte d'acord amb la normativa fiscal vigent. En cas d'incidència se substituirà per un d'import igual o superior.
3. Consulta les condicions a www.bancosantander.es
4. TAE del 0% complint les condicions per a un supòsit en el qual es mantingui de forma constant durant un any un saldo diari de 5.500 €, aplicant un tipus d'interès nominal anual del 0%. TAE del -2,587% si no es compleixen les condicions per al mateix supòsit, afegint-hi la comissió de manteniment de la targeta de dèbit 1l2l3 Professional de 36 €/any (3 €/mes) i la comissió de manteniment del compte de 108 €/any (9 €/mes). La liquidació del compte es realitza amb periodicitat mensual.
5. Assegurança mitjançada per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, CIF A-28360311, a través de la seva xarxa de distribució: Banco Santander, SA. Operador inscrit al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb núm. OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent. Companyia asseguradora: CASER, Caja de Seguros Reunidos, Compañía de Seguros y Reaseguros, SA.
6. El beneficiari de la targeta ha de ser sempre persona física. S'emet únicament com a targeta principal i exclusivament per adquirir gasoil a la península i a les Balears al tipus reduït de l'impost especial d'hidrocarburs per a magatzemistes i detallistes inscrits al registre especial corresponent. Concessió de targeta subjecta a l'aprovació del departament de riscos del Banc.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram