Santander

Descarrega l'aplicació Santander Agro al teu mòbil, Android o iPhone.

  • Què és?
  • Contingut

Una aplicació gratuïta per a clients i no clients de Banco Santander compatible amb qualsevol telèfon intel·ligent (Android i iPhone) . Aquesta aplicació proporciona informació actualitzada del món rural sobre agricultura, ramaderia, empreses del sector agroalimentari, política agrària, indústria agroalimentària i distribució.


A l'aplicació de Santander Agro trobaràs:

  • Continguts actualitzats diàriament
  • La informació i les notícies més rellevants del sector agrari:

- Notícies
- Subvencions i ajuts
- Preus de llotges i mercats…
- Aplicacions d'interès relacionades amb el sector

L'aplicació Santander Agro és una eina dissenyada per cobrir les necessitats de les persones relaciones amb el món Agro.

A l'aplicació es poden trobar notícies d'actualitat (sectorials, informació sobre assegurances agràries, noves tecnologies, acords avantatjosos amb empreses de subministraments del sector agrari...), informació de preus a les principals llotges i mercats (porcí, boví, oví, pollastres, ous, conills, cereals, cítrics, fruites, oli, vi...), informació actualitzada sobre ajuts i subvencions relacionats amb el sector agrari a nivell local, de comunitats autònomes i europeus, etc.


L'aplicació Santander Agro té quatre seccions que inclouen el més rellevant del món rural, que són:
 

  • Notícies d'interès per al món rural i el sector agrari en general.
  • Llotges i mercats. Actualització setmanal dels preus i les cotitzacions de les diferents taules de les llotges de productes de tots els sectors agrícoles i ramaders.
  • Ajuts i subvencions de la UE, nacionals i a nivell de cada comunitat autònoma al sector agrari.
  • Aplicacions. L'aplicació permet d'accedir a altres aplicacions d'interès i s'anirà nodrint addicionalment amb aquelles que puguin ser interessants per a agricultors, ramaders i el sector agroalimentari en general. 
     

A més, es facilita l'accés a informació de productes i serveis de Banco Santander especialment desenvolupats per atendre les necessitats financeres específiques del client Agro (agricultors, ramaders, explotacions agràries, comunitats de regants...), una completa oferta de productes com ara Compte 1|2|3, Avançament PAC, Crèdit AGRO XXI, campanyes del vi i de l'oliverar, Santander Agrofàcil (pensat per al finançament de subministraments (llavors, pinso, fitosanitaris, maquinària...) necessaris per al desenvolupament de la seva activitat), assegurances agràries…

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram