Santander

Com t'ajuden les teves targetes Santander

Conoce cómo te ayudan tus tarjetas

En aquesta situació que pot ser complicada per a tots, volem ajudar-te i estar al teu costat, per això posem a la teva disposició totes aquestes campanyes i operatives de targetes que pensem que et poden fer més fàcil el dia a dia.

La teva targeta de crèdit arriba carregada d'avantatges

És un bon moment per pagar en línia o des del mòbil. Si contractes la teva targeta de crèdit Santander durant el mes de maig, podràs aconseguir 5 €1 gastant un total de 50 € en compres en línia i des del mòbil abans del 15/06/2020.
Com fer-ho? Només t'hi has d'apuntar emplenant el formulari d'inscripció entre l'1 de maig i el 15 de juny del 2020.
Consulta les condicions - (PDF 833.3 KB).

No paguis les compres de juny i juliol fins a l'agost2

Totes les compres que facis amb la targeta de crèdit al juny i juliol, no les paguis fins al agost.
Com pots fer-ho? Només t'hi has d'apuntar emplenant el formulari d'inscripció entre el 28 de maig i el 14 de juny i indicant-nos quina targeta vols que es beneficiï de l'acció.
No cal que canviïs la forma de pagament.
Com funciona? Les compres i disposicions d'efectiu realitzades des del tancament de la liquidació de maig fins al tancament de la liquidació de juliol es carregaran al teu compte l'1 d'agost.3
Consulta les condicions - (PDF 1.09 MB).

Tres mesos sense interessos amb la nova targeta de crèdit de pagament ajornat

Contracta la targeta de crèdit de pagament ajornat abans del 30 de juny i gaudeix dels tres primers mesos sense interessos des de la contractació.
Quines targetes es beneficien d'aquesta promoció? LaLiga Santander, La Meva Altra 1|2|3, La Meva Altra Zero, La Meva Altra 81 i La Meva Altra Dia a Dia.
Consulta les condicions - (PDF.542.93KB).

Haz tu tarjeta solidaria

Suma't al projecte Arrodoniment Solidari de Banco Santander

Ajuda la Creu Roja o Càritas en l'emergència COVID-19 amb l'arrodoniment de les teves compres (màx. 3 €/mes)4.
Com fer-ho? Des de l'aplicació Santander, a Contractar, Targetes, selecciona “Fes la teva targeta solidària”. A continuació:

  • Selecciona el projecte
  • Tria la targeta amb la qual vols col·laborar
  • Tria l'import màxim mensual (1, 2 o 3 €)

Fes la teva donació aquí.

Financiación a tu alcance

Coneix les opcions de finançament de la targeta de crèdit

Necessites efectiu al compte?
Pots transferir des de 300 € del límit de la targeta al teu compte amb Efectiu a l'Instant5 totes les vegades que calgui.

Paga al teu ritme, triant la forma de pagament que millor s'adapti a les teves necessitats
Canvia la forma de pagament6 de la teva targeta i decideix com vols pagar l'extracte mensual de la teva targeta de crèdit: Mensual, Ajornat7 o Quota Fixa.7

Te facilitamos las operativas diarias

Protegim la teva salut

Mentre duri l'estat d'alarma per COVID-19, t'ajudem:

  • Ampliem el límit de 20 € a 50 € perquè puguis pagar les compres amb la targeta contactless sense introduir el PIN.

En tu día a día, usa tu tarjeta de débito.

Targeta de dèbit gratuïta: contracta-la sense sortir de casa!

Posem a la teva disposició una targeta de dèbit sense comissió d'emissió ni de manteniment perquè la puguis contractar per qualsevol canal: des de l'aplicació Santander i la banca en línia, en només tres clics, o, si t'ho estimes més, trucant-nos al 915 123 123 i contractant-la a través de la banca telefónica.

Contigo, las 24h del día

Totes les gestions de la targeta des de l'aplicació Santander i la banca en línia

Des de la banca en línia i l'aplicació Santander pots fer totes les operacions que necessitis: consultar el PIN i el CVV, donar d'alta la targeta a Comerç Electrònic Segur (CES) per poder comprar en línia i pagar amb el mòbil, encendre i apagar les targetes temporalment (ON/OFF), bloquejar-les, consultar el teu extracte, canviar la forma de pagament i molt més.

Les targetes de crèdit permeten el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.

1. Una única bonificació de 5 € per contracte de targeta i client per assolir una facturació de 50 € entre els dies 1 de maig i 15 de juny del 2020, sempre que les transaccions es realitzin amb una Targeta Santander contractada entre l'1 i el 31 de maig o amb la qual no s'hagi realitzat cap operació de pagament durant el període comprès entre el dia 1 de setembre del 2019 i el dia 30 d'abril del 2020. S'exclouen d'aquesta promoció les targetes d'empresa i les targetes titularitat d'empleats del Banc. Igualment, se n'exclouen les targetes acollides, o que s'acullin durant el període de vigència de la promoció, a una campanya de tres mesos sense interessos promoguda pel Banc. Aquesta bonificació té la consideració fiscal de rendiment del capital mobiliari. El Banc practicarà les retencions a què estigui obligat d'acord amb la normativa vigent.
2. Aquesta acció és aliena a les mesures previstes al Reial decret-llei 11/2020, del 31 de març, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per fer front al COVID-19. En cas que un client acollit a aquesta acció sol·liciti la suspensió de les obligacions derivades dels contractes de crèdit sense garantia hipotecària prevista als articles 21 i següents del Reial decret-llei esmentat i se la concedeixin, la qual cosa afecta el contracte de la targeta amb la qual s'hagués inscrit, automàticament serà exclòs d'aquesta acció i s'aplicaran les mesures previstes al Reial decret-llei.
3. Per a l'aplicació d'aquesta promoció el Banc modificarà el calendari de liquidació mensual per permetre l'aplicació del període de carència de la campanya; un cop finalitzat el període promocional, el Banc reajustarà el període de liquidació mensual, que serà el dia 20 de cada mes o el dia hàbil immediatament anterior si fos inhàbil. La data de càrrec serà el dia 1 del mes següent o el dia hàbil immediatament posterior, si fos inhàbil. Si la targeta té modalitat de pagament a Final de Mes, pagarà l'import total disposat sense produir interessos. Si la targeta té la modalitat de Pagament Ajornat, es continuaran generant els interessos pactats al contracte diàriament, des de la data de cada operació fins a l'amortització total, per l'import pendent en cada moment, i es carregaran en la quota corresponent a l'1 d'agost del 2020. Només es podrà beneficiar de la promoció una targeta Santander per client.
Les operacions de “Fraccionar Compra” que s'haguessin efectuat i estiguin pendents d'amortitzar s'amortitzaran i liquidaran d'acord amb el calendari establert, i per tant no estaran afectades per la carència establerta en aquesta promoció.
4. Quan facis una compra no pagaràs més. Es calcularà l'import de la teva donació sobre les compres del mes natural anterior i aproximadament el dia 15 de cada mes farem el càrrec, que veuràs reflectit com a ARRODONIMENT SOLIDARI.
La teva donació serà la suma de l'arrodoniment de cada compra al nombre enter superior de les compres que es realitzin en el mes, fins a assolir el màxim indicat. Per exemple, d'una compra de 20,95 €, la donació serà de 0,05 €.
5. Comissió del 3% de l'import traspassat, amb un mínim a traspassar de 300 €. Sense comissió per a les targetes: La Meva Altra 1l2l3, La Meva Altra Dia a Dia, La Meva Altra Zero 1l2l3, LaLiga Santander, La Meva Altra 81, La Meva Altra
1l2l3 Professional i Santander Light.
6. "No totes les targetes admeten totes les formes de pagament, consulta al teu contracte.
7. A les formes de Pagament Ajornat i Quota Fixa se'ls aplicaran els interessos corresponents. Consulta les condicions al contracte.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram