Santander

Com t'ajuden les teves targetes Santander

Descubre lo que pueden hacer tus tarjetas Santander para facilitarte la remontada

Perquè la remuntada és cosa de tots, et volem ajudar perquè tot torni aviat a la normalitat. Per això posem a la teva disposició aquests avantatges i promocions de les targetes, que pensem que faran el teu dia a dia més fàcil.

Tres mesos sense interessos amb les noves targetes de crèdit revolving LaLiga Santander o La meva altra, o amb la nova targeta de crèdit Zero

Contracta les teves targetes de crèdit revolving LaLiga Santander (TIN 0% TAE 6,29%1) o La meva altra (TIN 0% TAE 10,79%2), o la targeta de crèdit Zero (TIN 0% TAE 10,79%2), abans del 19 de novembre i gaudeix dels tres primers mesos sense interessos des de la contractació.

Quines targetes es beneficien d'aquesta promoció? Targeta de crèdit revolving La Liga Santander, Targeta de crèdit revolving La Meva Altra y la targeta de crèdit Zero.

Consulta les condicions - (PDF.171.75 KB).

Haz tu tarjeta solidaria

Suma't al projecte Arrodoniment Solidari de Banco Santander

Ajuda la Creu Roja o Càritas en l'emergència COVID-19 amb l'arrodoniment de les teves compres (màx. 3 €/mes)3.
Com fer-ho? Des de l'aplicació Santander, a Contractar, Targetes, selecciona “Fes la teva targeta solidària”. A continuació:

  • Selecciona el projecte
  • Tria la targeta amb la qual vols col·laborar
  • Tria l'import màxim mensual (1, 2 o 3 €)

Fes la teva donació aquí.

Financiación a tu alcance

Coneix les opcions de finançament de la targeta de crèdit

Necessites efectiu al compte?
Pots transferir des de 300 € del límit de la targeta al teu compte amb Efectiu a l'Instant4 totes les vegades que calgui.

Paga al teu ritme, triant la forma de pagament que millor s'adapti a les teves necessitats
Canvia la forma de pagament5 de la teva targeta i decideix com vols pagar l'extracte mensual de la teva targeta de crèdit: Mensual, Ajornat6 o Quota Fixa.6

Te facilitamos las operativas diarias

Protegim la teva salut

  • Ampliem el límit de 20 € a 50 € perquè puguis pagar les compres amb la targeta contactless sense introduir el PIN.

En tu día a día, usa tu tarjeta de débito.

Targeta de dèbit gratuïta: contracta-la sense sortir de casa!

Posem a la teva disposició una targeta de dèbit sense comissió d'emissió ni de manteniment perquè la puguis contractar per qualsevol canal: des de l'aplicació Santander i la banca en línia, en només tres clics, o, si t'ho estimes més, trucant-nos al 915 123 123 i contractant-la a través de la banca telefónica.

Contigo, las 24h del día

Totes les gestions de la targeta des de l'aplicació Santander i la banca en línia

Des de la banca en línia i l'aplicació Santander pots fer totes les operacions que necessitis: consultar el PIN i el CVV, donar d'alta la targeta a Comerç Electrònic Segur (CES) per poder comprar en línia i pagar amb el mòbil, encendre i apagar les targetes temporalment (ON/OFF), bloquejar-les, consultar el teu extracte, canviar la forma de pagament i molt més.

Aquestes targetes són de crèdit revolving o permeten el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.

1. Targeta de crèdit revolving LaLiga: Primer any: TIN: 0% els tres primers mesos i 12% a partir del quart mes. TAE: 6,29%, calculada considerant un import disposat de 1.500 €, sense comissió d'emissió ni de manteniment. Import total degut: 1.556,97 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 125 € els tres primers mesos i de 131,33 € a partir del quart mes. Segon any: TIN 12%. TAE: 12,67%, calculada considerant un import disposat de 1.500 €, sense comissió d'emissió ni de manteniment. Import total degut: 1.599,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 133,27 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades.
2. Targetes de crèdit revolving La Meva Altra, crèdit Zero: Primer any: TIN: 0% els tres primers mesos i 18% a partir del quart mes. TAE: 10,79%, calculada considerant un import disposat de 1.500 €, sense comissió d'emissió ni de manteniment. Import total degut: 1.586,04 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 125 € els tres primers mesos i de 134,56 € a partir del quart mes. Segon any: TIN 18%. TAE: 19,56%, calculada considerant un import disposat de 1.500 €, sense comissió d'emissió ni de manteniment. Import total degut: 1.650,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades.

3. Quan facis una compra no pagaràs més. Es calcularà l'import de la teva donació sobre les compres del mes natural anterior i aproximadament el dia 15 de cada mes farem el càrrec, que veuràs reflectit com a ARRODONIMENT SOLIDARI.
La teva donació serà la suma de l'arrodoniment de cada compra al nombre enter superior de les compres que es realitzin en el mes, fins a assolir el màxim indicat. Per exemple, d'una compra de 20,95 €, la donació serà de 0,05 €.
4. Comissió del 3% de l'import traspassat, amb un mínim a traspassar de 300 €. Sense comissió per a les targetes: La Meva Altra 1l2l3, La Meva Altra Dia a Dia, La Meva Altra Zero 1l2l3, LaLiga Santander, La Meva Altra 81, La Meva Altra
1l2l3 Professional i Santander Light.
5. No totes les targetes admeten totes les formes de pagament, consulta al teu contracte.
6. A les formes de Pagament Ajornat i Quota Fixa se'ls aplicaran els interessos corresponents. Consulta les condicions al contracte.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram