Santander

Targeta Zero Santander 1l2l3

 • Avantatges
 • Crèdit Zero 1l2l3
 • Dèbit Zero 1l2l3
 • La Meva Altra Zero 1l2l3

Amb les Targetes del Compte Zero 1l23 podràs comprar i retirar efectiu amb el mòbil a tots els comerços i caixers automàtics del Santander que disposin de tecnologia sense contacte de forma senzilla, ràpida i segura.

   Pagament mòbil a través d'Apple Pay, Samsung Pay o Santander Wallet.
     
   Amb l'aplicació Santander podràs:
 • Encendre i apagar les teves targetes
 • Consultar el teu PIN en línia
 • Gestionar les teves targetes, les teves despeses i el teu límit disponible
 • Enviar i rebre diners a través de Bizum
 • Ajornar pagaments
     
   Servei de Comerç Electrònic Segur (CES) gratuït. Amb aquest servei rebràs per SMS una clau alfanumèrica al mòbil per autoritzar la compra en línea.

Amb la targeta de crèdit Zero 1l2l31 podràs pagar les teves compres del dia a dia amb total flexibilitat.

  Si dones d'alta la teva targeta de crèdit Zero 1l2l3 a partir del 5 de novembre la podràs gaudir sense comissió d'emissió ni de manteniment, amb un consum mínim de 600 euros l'any. Si no assoleixes el consum de 600 euros, la comissió de manteniment anual és de 36 euros.
     
   Pagament flexible: podràs pagar totes les teves compres a final de mes sense cost addicional o ajornar-les en còmodes quotes..
     
   Tipus d'interès nominal anual: 18%. (TAE 19,56%)2. En cas que no es compleixin les condicions, TAE del 38,00%2.
     
  Serveis de finançament: també pots fraccionar una o vàries compres sense necessitat de canviar la forma de pagament de la targeta (Ajornar compra)3 o triar la que més s'adapti a tu dins de les opcions de Canvi de forma de pagament3.
     
   Si tens un imprevist i necessites efectiu, pots traspassar diners de la targeta al teu compte de manera immediata (Efectiu a l'instant)3 i tornar-los al mes següent o en còmodes quotes.
     
  Seguretat
 • Servei d'alertes SMS gratuït per a compres per import igual o superior a 50 €.
 • Assegurança d'accidents de fins a 120.000 € sense cost addicional concertada amb Santander Seguros y Reaseguros, Compañía.4
 • Aseguradora, SA. Segons les condicions de la pòlissa.
  Comerç Electrònic Segur (CES) per fer compres més segures a Internet: en cada compra s'introduirà una clau diferent que s'enviarà per SMS al mòbil associat a la tarjeta.

 

Aquesta targeta permet el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.
1. Operació subjecta a l'aprovació prèvia del Banc.
2. TAE Primer any: 19,56%, calculada considerant un import disposat de 1.500 euros. Import total degut: 1.650,24 euros, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 euros. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades.
Per al segon any, si s'assoleix el consum mínim, TAE del 19,56%, calculada considerant un import disposat de 1.500 euros. Import total degut: 1.650,24 euros, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 euros. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades.
Per al segon any, en cas que no s'assoleixi el consum de 600 euros l'any, TAE del 38,00%, calculada considerant un import disposat de 500 euros i una comissió de manteniment de 36 euros anuals, import total degut de 586,08 euros a tornar en dotze quotes mensuals de 45,84 euros. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades i l'esmentada comissió de manteniment.
3. Consulta les condicions, el tipus d'interès i les comissions a la fitxa del producte o a les pàgines d'Ajornar compra, Canvi de forma de pagament i Efectiu a l'instant.
4. Assegurança mitjançada per Santander Intermediación, Correduría de Seguros, SA, CIF A28172542. Inscrita al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb el núm. J-989. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera, segons la legislació vigent.

La targeta de dèbit Zero 1l2l3 et permet de comprar i retirar efectiu amb el mòbil a tots els comerços i caixers automàtics del Santander que disposin de tecnologia sense contacte de forma senzilla, ràpida i segura.

   Sense comissió d'emissió ni comissió de manteniment.
     
   Podràs disposar d'efectiu amb Zero comissió als 30000 caixers automàtics del Santander de tot el món.
     
  La teva targeta de dèbit amb Zero comissions per compres en moneda diferent de l'euro.
     
  Seguretat
 • Servei d'alertes SMS gratuït per a compres per import igual o superior a 50 €.
 • Assegurança d'accidents de fins a 120.000 € sense cost addicional concertada amb Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, SA. Segons les condicions de la pòlissa.1
 • Comerç Electrònic Segur (CES) per fer compres més segures a Internet: en cada compra s'introduirà una clau diferent que s'enviarà per SMS al mòbil associat a la tarjeta.

 

 

 

1. Assegurança mitjançada per Santander Intermediación, Correduría de Seguros, SA, CIF A28172542. Inscrita al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb el núm. J-989. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera, segons la legislació vigent.

Amb la targeta de crèdit La Meva Altra Zero 1l2l3 podràs pagar les compres especials o les despeses inesperades amb total flexibilitat.1

  Sense comissió d'emissió ni comissió de manteniment.
     
   Paga les teves compres amb total flexibilitat des de 50 € al mes.
     
   Tipus d'interès nominal anual: 18% (TAE 19,56%)2
     
   Servei d'alertes SMS gratuït per a compres i retiradas d'efectiu a crèdit mitjançant targeta a caixers automàtic per import igual o superior a 50 €.
     
   Si tens un imprevist i necessites efectiu, pots traspassar diners de la targeta al teu compte de manera immediata i sense comissió (Efectiu a l'instant).


Aquesta és una targeta de pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.
1. Operació subjecta a l'aprovació prèvia del Banc.
2. TAE 19,56%, calculada considerant un tipus d'interès nominal anual del 18% amb un import disposat de 1.500 €. Import total degut: 1.650,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades
.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram