Santander

Rènting tecnològic

Rènting tecnològic d'iPhone, iPad i MacBook Air - Compte Smart

Accedeix als últims models d'equips1 amb unes condicions molt especials gràcies al rènting Bansatec. Aconsegueix mòbils lliures, tauletes, etc. amb una assegurança de danys inclosa. Oferta vàlida fins al 31 de desembre del 2020.

Oferta Renting tecnológico de Smart

iPhone 11 Pro Max 64 GB

iPhone 11 Pro 64 GB

iPhone 11 64 GB

iPhone XR 128 GB

iPhone 8 128 GB

iPad 10,2

MacBook Air 13

Samsung Galaxy Note 10+ 128GB

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB

1. Oferta iPhone, iPad i MacBook vàlida fins al 31 de desembre del 2020. Àmbit: península, Balears i Canàries. IVA/IGIC inclòs. Oferta Samsung vàlida fins al 31 de març del 2020. Àmbit: península, Balears i Canàries. IVA/IGIC inclòs.
2. Operacions subjectes a l'aprovació prèvia del Banc. Termini de lliurament en funció de les disponibilitats del fabricant. Les fotografies poden no coincidir amb les versions dels equips oferts. iPhone i iPad són marques comercials d'Apple, Inc. registrades als EUA i a altres països. Apple no participa en aquesta promoció.
3. Assegurança de danys sense franquícia (amb cobertura de robatori, caiguda i ruptura de pantalla). Per a telèfons intel·ligents i tauletes, assegurança de reposició si l'equip no es pot reparar i amb franquícia de 90 euros, no aplicable per a sinistres d'import superior.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram