Santander

Rènting tecnològic

Accedir a diferents productes sense necessitat de comprar-los, això és Santander SmartBank

El Compte Smart Premium et permet d'accedir a equips d'últim model amb unes condicions molt especials gràcies al rènting Bansatec. Aconsegueix mòbils lliures, tauletes i ordinadors amb una assegurança de danys sobre els equips i amb flexibilitat per canviar de model.1 Oferta vàlida fins al 31 de octubre de 2019.

Oferta Renting tecnológico de Smart

iPhone XR 64GB

iPhone X 64 GB

iPhone XS

iPhone X 256 GB

iPhone 8 256 GB

iPhone 7 128 GB. 36 cuotas de 20.99 euros al mes. IVA, IGIC inlcuido

iPad 32GB WiFi

HUAWEI P20 PRO 128GB

TABLET HUAWEI MS PRO y PEN 32GB

MATEBOOK D

1. A partir dels 24 mesos podràs canviar l'equip per un model superior. Les condicions del canvi es determinaran en funció del seu valor de mercat en aquell moment. Oferta vàlida fins al 31 de octubre de 2019. Àmbit: península, Balears i Canàries. IVA/IGIC inclòs.
2. Operacions subjectes a l'aprovació prèvia del Banc. Termini de lliurament en funció de les disponibilitats del fabricant. Les fotografies poden no coincidir amb les versions dels equips oferts. iPhone i iPad són marques comercials d'Apple, Inc. registrades als EUA i a altres països. Apple no participa en aquesta promoció.
3. Assegurança de danys sense franquícia (amb cobertura de robatori, caiguda i ruptura de pantalla). Per a telèfons intel·ligents i tauletes, assegurança de reposició si l'equip no es pot reparar i amb franquícia de 90 euros, no aplicable per a sinistres d'import superior.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram