Santander

Préstec d'Estudis i Préstec Smart

Necessites una petita ajuda per finançar els teus projectes?

  • Préstec Smart

Entra a l'aplicació Santander o a Supernet i podràs veure si tens un préstec preautoritzat. Amb el Compte Smart Premium podràs contractar1 un préstec d'import i termini fixos (fins a 2.500 €) a un tipus d'interès nominal anual del 0% per al finançament de petits consums com ara viatges, electrodomèstics, cursos, reparacions, mobles, etc.

Aquests préstecs poden ser de 500 €, 1.500 € i 2.500 € a un termini de 12, 18 i 24 mesos:

Préstecs Smart
 
Préstecs Smart

 

¿Com es contracta?
Entra a l'aplicació Santander o a Supernet i podràs veure si tens un préstec preautoritzat. Si és així, podràs contractar-lo en pocs clics i serà carregat al teu compte al moment.

Avantatges per a tu

  • Podràs finançar compres, viatges, esdeveniments, reparacions, etc. amb uns pocs clics des del mòbil o l'ordinador.
  • Com que la comissió d'obertura està finançada, no hauràs de fer cap desemborsament inicial i rebràs l'import íntegre que hagis sol·licitat.
  • Rapidesa: si estàs preautoritzat no necessites aportar documentació ni es requereix un estudi de l'operació. A més, rebràs l'abonament del préstec de forma immediata al teu compte.

 

1. Operació subjecta a l'aprovació prèvia per part del Banc. Contractació en línia només per a clients preautoritzats i menors de 35 anys.
2. TAE del 14,51% calculada per a un préstec de 1.500 € a tornar en 12 mesos, amb una comissió d'obertura de 113 €. Import total degut: 1.613 € (inclou l'import sol·licitat i el cost de la comissió d'obertura finançada amb el préstec). Quota mensual: 134,42 €. Sense comissió d'estudi. Comissió de cancel·lació anticipada: 0,50%.
3. TAE del 12,91% calculada per a un préstec de 1.500 € a tornar en 12 mesos, amb una comissió d'obertura de 101 €. Import total degut: 1.601 € (inclou l'import sol·licitat i el cost de la comissió d'obertura finançada amb el préstec). Quota mensual: 133,42 €. Sense comissió d'estudi. Comissió de cancel·lació anticipada: 0,50%.
Sol·licita l'INE a la teva oficina.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube