Santander

Compte Món per a no residents

El Compte Món per a no residents és un compte corrent en euros, amb liquiditat total, que porta associat un paquet de productes i serveis que faran més senzilles les teves gestions diàries.

Condicions:
 

Condicions  

El Compte Món per a no residents és un compte corrent no remunerat1 que té una comissió de manteniment de 10 € al mes. Per contractar aquest compte només cal ser major de 18 anys i no resident a Espanya.

Productes associats al Compte:
 

Targeta de Dèbit Mastercard 4B  

Targeta de dèbit Compte Món sense comissió d'emissió ni manteniment.

  • Retirada d'efectiu a dèbit gratuïta en 7.500 caixers automàtics Santander, inclosos els 2.300 d'Euro Automatic Cash.
  • Amb l'aplicació Santander podràs activar la teva targeta, consultar el PIN, consultar les teves despeses i els límits disponibles i fins i tot bloquejar la targeta en cas de pèrdua o robatori. Descarrega't ara l'aplicació Santander.
  • Servei d'alertes per a compres, configurable des de l'aplicació Santander.
Contracte Multicanal   Contracte de Banca Digital que et permet gestionar els ingressos i els pagaments en tot moment i des de qualsevol lloc.
Transferències gratuïtes  

Transferències gratuïtes per Internet, banca mòbil o a caixers automàtics, de qualsevol import, emeses o rebudes en euros2 i emeses en divisa3.

Registre d'entrada   Exempció de la comissió per negociació i compensació de xecs nacionals en euros ingressats en aquest compte.


Altres avantatges associats:
 

Bansacar   Podràs estrenar vehicle nou des de qualsevol lloc a través de Bansacar, aprofitant-te de les nostres ofertes per ser client en el telèfon: 902 202 404. Per a trucades realitzades fora d'Espanya: +34 91 709 85 69.  
Promocions i descomptes   Promocions i descomptes per a les teves compres del dia a dia al nostre Santander ZOne.  
App Money Plan   Podràs gaudir de l'aplicació Money Plan per controlar les teves despeses i ingressos.  


 Descarrega el fullet del Compte Món per a no residents - (PDF.1.25 MB).

1. TIN del 0%, TAE del -0,82% per a un supòsit en què es mantingui de forma constant durant un any un saldo diari de 14.500 €, aplicant un tipus d'interès nominal anual del 0% i amb la comissió de manteniment del compte de 120 €/any (10 €/mes). La liquidació del compte es realitza amb periodicitat mensual
2. Tant les nacionals com les realitzades a països de la Unió Europea, més Islàndia, Noruega, Liechtenstein, San Marino, Suïssa o Mònaco. Aquesta exempció no és aplicable a les transferències instruïdes amb caràcter urgent ni a les immediates
3. Tant les nacionals com les realitzades a països de la Unió Europea així com a Islàndia, Noruega, Liechtenstein, San Marino, Suïssa i Mònaco, en una de les següents monedes: franc suís, corona txeca, corona danesa, corona noruega, lliura esterlina , forinto i esloti. Aquesta exempció no és aplicable a les transferències instruïdes amb caràcter d'urgent ni a les immediates

Consulta
aquí - (PDF 589 KB) la informació precontractual del Compte Món per a no residents. Disponible en oficines.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram