Santander

Compte Día a Día

 • Avantatges
 • Preguntes Freqüents

El Compte Día a Día és un compte corrent no remunerat1 en euros que t'ajudarà a realitzar les teves operacions diàries i amb el qual gaudiràs dels avantatges associats.

Tindràs a la teva disposició la Targeta Dèbit Clàssica i, a més, un contracte multicanal amb el qual podràs gestionar els teus ingressos i pagaments en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Per a beneficiar-te de tots els seus avantatges, has de tenir domiciliats els teus ingressos al teu Compte Día a Día:

 • Nòmina, o ingrés recurrent d'almenys 600 €/mes.

 • Prestació per atur d'almenys 600 €/mes.

 • Pensió de la Seguretat Social d'almenys 300 €/mes.

 • Pagament Seguretat Social Autònoms (RETA o REA) d'almenys 175€/mes.

 • Ajuts de la Política Agrària Comú (PAC) per un import mínim de 3.000€/any.


I, a més, complir amb una d'aquestes dues condicions:

Icono monedero
 
Tenir domiciliats i pagats 3 rebuts en els tres darrers mesos al teu Compte Día a Día. Han de ser rebuts de 3 companyies emissores diferents.

Icono tarjeta
Realitzar almenys 6 moviments amb les targetes dèbit o crèdit Santander associades al teu Compte Día a Día (compres a comerços, extracció a caixers o diners directes).

 


Nova tarifa plana de targetes Día l a l Día


  Tarifa plana de targetes Dia l a l Dia: aconsegueix totes les targetes Dia l a l Dia per una comissió única de 3 €/mes en concepte d'emissió i renovació de les mateixes2, que inclou tant la targeta Dèbit Dia l a l Dia com les targetes Crèdit Dia l a l Dia i La Meva Altra Dia l a l Dia3.

Contracta

 

1.TAE del -0,513% complint les condicions per a un supòsit en el qual es mantingui de forma constant durant un any un saldo diari de 7.000 €, aplicant un tipus d'interès nominal anual del 0% i amb la comissió única pel conjunt de targetes Dia a Dia de 36 €/any (3 €/mes). TAE del -1,869% no complint les condicions per al mateix supòsit, afegint la comissió de manteniment del compte de 96 €/any (8 €/mes). 2. Comissió d'emissió i renovació única per al conjunt de les targetes Dia l a l Dia: 3 €/mes (36 €/any). En contractar el Compte Dia l a l Dia obtens la targeta Dèbit Dia l a l Dia i et beneficies del pagament d'una única comissió per emissió i renovació del conjunt de les targetes Dia l a l Dia vinculades al teu Compte Dia l a l Dia: Crèdit Dia l a l Dia i La Meva Altra Dia l a l Dia, que podràs contractar en qualsevol moment. 3. Concessió de targetes de crèdit prèvia sol·licitud i condicionada a l'aprovació del Banc.

Pots consultar informació detallada sobre el producte  aquí - (PDF 469.28 KB) La informació precontractual del Compte Dia a Dia, també disponible a qualsevol oficina de Banco Santander.

 • Qui pot contractar el Compte Dia a Dia?

  Pot contractar el Compte Dia a Dia qualsevol PERSONA FÍSICA RESIDENT o NO RESIDENT a Espanya major de 18 anys, tant si és client nou com si ja és client de Banco Santander.   

 • Com i on puc contractar el Compte Dia a Dia?

  Si ja ets client del banc, pots fer-ho adreçant-te a la teva oficina o trucant al telèfon 915 123 123.
  Si encara no ets client del Santander, pots contractar el Compte Dia a Dia a qualsevol de les nostres oficines o trucant al telèfon 915 123 123.

 • I, si ja sóc client de Banco Santander, he de contractar-ho tot novament?

  Si ets client del banc, només cal que canviïs el teu compte actual a un Compte Dia a Dia, conservaràs el teu número de compte i totes les domiciliacions que hi tinguis. També podràs canviar les teves targetes de dèbit i crèdit a la targeta Dèbit Dia l a l Dia i la targeta Crèdit Dia l a l Dia, respectivament, per beneficiar-te de tots els seus avantatges.

 • Quants Comptes Dia a Dia puc tenir?

  Podràs ser titular d'un màxim de dos Comptes Día a Día, sempre que no siguis l'únic titular dels dos, és a dir, pots tenir un compte com a únic titular i un altre amb titularitat conjunta, o ser titular de dos comptes amb titularitat conjunta.

 • Tinc algun tipus de compromís de permanència amb la contractació del Compte Dia a Dia?

  No hi ha compromís de permanència per la contractació del Compte Día a Día.

 • Quins beneficis ofereix el compte? Quines condicions he de complir?

  Pots trobar totes les condicions i els beneficis del compte fent clic aquí - (PDF 469.28 KB).

 • Quins productes he de contractar?

  La contractació del Compte Dia a Dia i l'accés als seus beneficis tenen associada la contractació de la Targeta Dèbit Dia | a | Dia i el contracte multicanal (tret que ja el tinguis).  

Contracta

 

Pots consultar aquí - (PDF 469.28 KB) la informació precontractual del Compte Dia a Dia, també disponible a qualsevol oficina del Banco Santander.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram