Santander

Compte Clàssica

Compte Clàssica - Particulars Santander

  • Avantatges

El Compte Clàssica és un compte corrent no remunerat1 per a clients i no clients que no requereix complir cap requisit per a contractar-lo.

  • Podràs disposar del saldo del compte a qualsevol de les nostres oficines.

  • Domiciliar rebuts, recurrents o no, executar operacions de pagament mitjançant targetes o altres formes de pagament, transferències, traspassos o altres ordres de pagament.

  • Comissió d'administració: 0,65 euros per apunt.

  • Comissió de manteniment: 24,00 euros/trimestre.

  • Tarifa plana de targetes Clàssiques: aconsegueix totes les targetes Clàssiques per una comissió de 9 €/trimestre en concepte d'emissió i renovació de les mateixes,2 que inclou tant la targeta Dèbit Clàssica com les targetes Crèdit Clàssica i Light Clàssica. Descobreix les targetes associades al Compte Estàndard/Clàssic:

 

Per a les seves despeses del dia a dia i treure diners del caixer Targeta Dèbito Clàssica

 

1.-TAE -3,25% per al supòsit que es mantingui de manera constant durant un any un saldo diari de 4.000 €, aplicant un tipus d'interès nominal anual del 0% i amb la comissió de manteniment del compte de 96 €/any (24 €/trimestre) i la comissió única pel conjunt de targetes Clàssica de 36 €/any (9 €/trimestre).2. Comissió d'emissió i renovació única per al conjunt de les Targetes Clàssiques: 9 €/trimestre (36 €/any). En contractar el Compte Clàssic obtens la targeta Dèbit Clàssica i et beneficies del pagament d'una única comissió per emissió i renovació del conjunt de les Targetes Clàssiques vinculades al teu Compte Clàssic: Crèdit Clàssica i Light Clàssica, que podràs contractar en qualsevol moment. Concessió de targetes de crèdit prèvia sol·licitud i condicionada a l'aprovació del Banc.

Pots consultar informació detallada sobre el producte aquí - (PDF 495.88 KB).

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram