Santander

Cuenta Joven

Promoció vàlida fins al 31 d'octubre del 2018. També per a clients amb Compte 1l2l3 Smart que facin un pagament amb la seva targeta Smart. Consulta les bases legals aquí.

Si tens entre 18 i 31 anys, al Santander també pensem en tu. Et presentem l'oferta 1l2l3 Smart. Un compte jove, amb targeta de dèbit sense quota d'emissió i renovació, sense despeses per transferències en línia1 i amb accés des de l'aplicació Santander del teu Compte Smart a tota la informació que necessites sobre llocs de treball, emprenedoria i formació. Tu tries:

 

Cuenta 123 Smart

 

 


El Compte 1l2l3 Smart, un compte jove no remunerat2 pensat per a tu. Amb els avantatges següents:

    Sense comissió de manteniment ni requisits.
    Targeta de dèbit sense cost d'emissió i renovació.
  Transferències en línia en moneda euro de franc.
    Paga a través del mòbil amb Apple Pay o Santander Wallet.
    Retirada de diners a dèbit gratuïta a més de 30.000 caixers Santander de tot el món.
  Contracta'l a través del mòbil en pocs passos.

 

Contracta-la!

Cuenta 123 Smart Premium

 

Per només 2€/mes3 et beneficiaràs del Compte 1l2l3 Smart Premium, un compte no remunerat, amb millors condicions i molts més avantatges. Contracta'l aquí

Bonificación   Bonificació de l'1%, el 2% i el 3% en les teves compres amb targetes 1l2l3 Smart (màxim 10 € al mes)4.
Retirada de dinero a débito   Retirada de diners a dèbit sense comissió a qualsevol part del món:
 
  • Als 30.000 caixers Santander.
  • Fora d'Espanya, als caixers d'altres entitats de països de la Unió Europea (et tornem l'import de la comissió de les tres primeres retirades de cada mes)5.
Podrás acceder a un IPhone 7 32Gb   Podràs accedir a un iPhone X de 64 Gb per 33,69 €/mes amb assegurança de danys6.
Podrás disfrutar de un AUDI A1   Podràs gaudir d'un TOYOTA AYGO 1.0 per 219 € /mes o d'un TOYOTA AURIS HYBRID per 295 € /mes amb tot inclòs: manteniment i assegurança a tot risc sense franquícia7.
Acción del Santander de bienvenida   A més, obtindràs una acció del Santander de benvinguda i una altra en cada aniversari8.

 

Contracta-la!

Targetes i bonificacions

Rènting de vehicles

Préstecs

Rènting tecnològic

Avals

Ocupació i formació

1. Transferències en euros efectuades a través de banca per Internet o banca mòbil, emeses o rebudes amb càrrec o abonament en aquest compte.
2. Interès nominal anual 0%. TAE: 0%
3. TAE del -0,479% per al supòsit que es mantingui de forma constant durant un any un saldo diari de 5.000 €, aplicant un tipus d'interès nominal anual del 0% i amb la comissió de manteniment del compte de 24 €/any (2 €/mes). El Compte 1l2l3 Smart Premium porta associat el contracte multicanal i la targeta de dèbit 1l2l3 Smart Premium amb un cost d'emissió i renovació de 0 €. La TAE no inclou la bonificació pels imports de compres amb targetes 1l2l3 Smart.
4. El límit màxim mensual bonificable és de 10 euros al mes per contracte de compte, sumats els beneficis aplicables de totes les targetes 1l2l3 Smart Premium. Consulta les condicions a la secció "Targetes i bonificacions".
5. Per a caixers d'altres entitats a països de la Unió Europea (no aplicable a Espanya), la comissió de les tres primeres retirades del mes es carregarà i es retrocedirà posteriorment. Per a la resta de disposicions s'aplicarà la tarifa estàndard. Si en un mes no es fan les tres disposicions aquesta devolució no té caràcter acumulatiu per al següent, començant novament en cada mes natural. La devolució es realitzarà en un termini màxim de cinc dies hàbils comptats a partir del dia de l'operació.
6. Operació subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. Consulta les condicions a la secció de "Rènting tecnològic".
7. Operació subjecta a prèvia aprovació del Banc. Pagament inicial de 999 € i 47 quotes de l'import indicat. Quotes calculades per a 10.000 kms./año. Consulta condicions a la secció de "Rènting de cotxes".
8. Persones físiques majors de 18 anys, residents a Espanya i nacionals de la UE (no US Person). El lliurament d'accions constitueix una remuneració en espècie i està subjecte a tributació.

Consulta aquí - (PDF 1.56MB)  la informació precontractual del Compte 1l2l3 Smart Premium i les bases completes - (PDF 137.66KB) del Món 1l2l3 Smart Premium. Disponibles en oficines
Consulta aquí - (PDF 1.44MB)  la informació precontractual del Compte 1l2l3 Smart

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube