Santander

Compte 1l2l3 – Compte remunerat

 • Avantatges
 • Condicions
 • Món 1l2l3
 • Preguntes freqüents

Només amb el Compte 1l2l3, complint les condicions, podràs gaudir del 3% d'interès nominal anual (TAE -10,82%) del saldo diari, fins al 3% de bonificació dels rebuts habituals i, a més, et convertiràs en accionista del Santander, perquè aconsegueixes una acció del Santander de benvinguda, gràcies al Món 1l2l3.

Gaudeix de tots els beneficis del Compte 1l2l3 del Santander per no més 3 € al mes: (consulta les condicions a la pestanya "condicions")

Remuneracions del Compte 1l2l3

Remuneració* del Compte 1l2l3

Icono 3% Fins a 1.000 €.

 

Devolució de rebuts del Compte 1l2l3

 Bonificació de rebuts**

Icono 1% L'1% dels tributs locals i les assegurances socials: IBI, guals, impost de circulació, REA, RETA. No s'hi inclouen l'IVA, l'IRPF, l'impost de societats, de successions, etc.
Icono 2%

El 2% dels subministraments de la llar i de les assegurances de protecció

Subministraments de la llar: aigua, gas, llum, telecomunicacions, d'emissores espanyoles. No s'hi inclou comunitat de propietaris.

Assegurances de protecció: intervingudes per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA a través de Banco Santander i de prima periòdica, de: ram de vida, llar, cotxe, accidents, salut. No s'hi inclouen les primes úniques ni les rendes vitalícies. 

Icono 3% I el 3% dels rebuts d'escoles, guarderies, universitats públiques i privades espanyoles (només despeses d'escolarització). I també ONG: qualsevol ONG registrada a l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament.

Gaudeix de totes les targetes 1l2l3 per una comissió d'emissió i manteniment única de 3 €/mes***.

 

Comprova tu mateix el que pots guanyar amb la Calculadora del Compte 1l2l3

Contracta-la

SÓC CLIENT I VULL CONTRACTAR: PREM AQUÍ
 

1. Tipus d'interès nominal anual del 3%, TAE -10,82%, per a saldos fins a 1.000 €. TAE corresponent a supòsits en què es mantingui de forma constant durant un any un saldo diari de 500 €, tenint en compte el tipus d'interès nominal anual aplicable a cada import, la comissió de manteniment de 36 euros/any (3 euros/mes), la comissió d'emissió i manteniment única pel conjunt de targetes 1l2l3 de 36 euros/any (3 euros/mes) i que la liquidació del compte es realitza amb periodicitat mensual. La bonificació dels rebuts NO està inclosa en el càlcul de les TAE. Remuneració des del primer cèntim per a saldos fins a 1.000 €. TAE -23,42%, quan no es compleixin les condicions en una liquidació del compte i continuïn sense complir-se en les següents, per al mateix supòsit, aplicant un tipus d'interès nominal anual del 0% i augmentant la comissió de manteniment a 96 €/any (8 €/mes).  Més informació a la teva oficina i a bancosantander.es
**Bonificació calculada sobre un import màxim de 1.000 €/mes per a cada grup de rebuts. Exclosos els d'activitat professional. Remuneració aplicable complint les condicions: domiciliació al Compte 1|2|3 de: 1) nòmina/prestació per atur/ingressos recurrents (més de 600 €/mes) o pensió (més de 300 €/mes) o REA/RETA (més de 175 €/mes) o PAC (més de 3.000 €); 2) tres rebuts pagats i no tornats (import superior a 0 €) de tres emissors diferents en els tres últims mesos; 3) sis moviments de targetes Santander amb càrrec al Compte 1I2I3 en els tres últims mesos, essent un d'ells amb targeta de crèdit a comerços, compres en línia o diners directes (no són vàlids els moviments de retirada d'efectiu a crèdit mitjançant targeta a caixers automàtics). El Compte 1l2l3 porta associats el contracte multicanal i la targeta Dèbit Or 1l2l3, de manera que et beneficies del pagament d'una única comissió per emissió i manteniment del conjunt de les targetes 1|2|3 vinculades al teu Compte 1|2|3: Crèdit Món 1|2|3 i La Meva Altra 1|2|3.
***Comissió d'emissió i manteniment única pel conjunt de les targetes 1l2l3: 3 €/mes (36 €/any). En contractar el Compte 1l2l3 obtens la targeta Dèbit Or 1l2l3 i et beneficies del pagament d'una única comissió per emissió i manteniment del conjunt de les targetes 1|2|3 vinculades al teu Compte 1|2|3: Crèdit Món 1l2l3 i La Meva Altra 1l2l3, que podràs contractar en qualsevol moment.

Consulta aquí - (PDF 572.52 KB) la informació precontractual del Compte 1l2l3. Disponible en oficines.

Només amb el Compte 1l2l3, complint les condicions, podràs gaudir del 3% d'interès nominal anual (TAE -10.82%) del saldo diari, fins al 3% de bonificació dels rebuts habituals i, a més, et convertiràs en accionista del Santander, perquè aconsegueixes una acció del Santander de benvinguda, gràcies al Món 1l2l3.

Domiciliar la nòmina, la prestació de l'atur o la pensió

Ser persona física major d'edat

Domiciliar la nòmina, la prestació de l'atur o la pensió

Tenir domiciliats els teus ingressos al Compte 1l2l3

 • Domiciliar la nòmina o ingrés recurrent d'almenys 600 €/mes o
 • Prestació per atur de com a mínim 600 €/mes, o
 • Pensió de la Seguretat Social de com a mínim 300 €/mes, o
 • Pagament de la Seguretat Social Autònoms (RETA o REA) de com a mínim 175 €/mes o Ajuts de la Política Agrària Comuna (PAC) per un import mínim de 3.000 €/any.
Domiciliar la nòmina, la prestació de l'atur o la pensió

Tenir domiciliats tres rebuts en els últims tres mesos de tres emissors diferents.

Domiciliar la nòmina, la prestació de l'atur o la pensió

Realitzar almenys sis moviments de compres en comerços, compres en línia o Diners Directes amb les targetes de dèbit i/o crèdit associades al teu Compte 1l2l3 en els últims tres mesos, un dels quals, com a mínim, s'haurà de d'efectuar amb una targeta de crèdit.


Contracta-la

SÓC CLIENT I VULL CONTRACTAR: PREM AQUÍ
 

 

Consulta aquí - (PDF 572.52 KB) la informació precontractual del Compte 1l2l3. Disponibles en oficines.

Només amb el Compte 1l2l3, i complint-ne les condicions, et convertiràs en accionista del Santander, perquè aconsegueixes una acció1 de Banco Santander de benvinguda

 SENSE comissions

A més, gràcies al Món 1l2l3 no tens comissions:

 • Transferències en euros emeses i rebudes, tant nacionals com efectuades a països de la Unió Europea (no urgents ni immediates).
 • Per ingrés de xecs nacionals en euros.

 

Més informació sobre el lliurament d'accions a les bases del bases del programa Món 1|2|3 - (PDF 109.18 KB).


 

Contracta-la

SÓC CLIENT I VULL CONTRACTAR: PREM AQUÍ
 

Consulta aquí - (PDF 572.52 KB) la informació precontractual del Compte 1l2l3 i les bases completes - (PDF 109.18 KB) del programa Món 1l2l3. Disponibles en oficines.

1. Persones físiques majors de 18 anys, residents a Espanya i nacionals de la UE (no US Person). El lliurament d'accions constitueix una remuneració en espècie i està subjecte a tributació.  Pots consultar aquí les bases - (PDF 109.18 KB) del programa Món 1l2l3.

 • Qui pot contractar el Compte 1l2l3?

Pot contractar el Compte 1l2l3 qualsevol PERSONA FÍSICA RESIDENT O NO RESIDENT a Espanya més gran de 18 anys, tant si és client nou com si ja és client de Banco Santander.
 

 • Com i on puc contractar el Compte 1l2l3?

Si ja ets client del banc, pots fer-ho dirigint-te a la teva oficina, a través de la banca per Internet (fent clic aquí) o la banca mòbil o trucant al telèfon gratuït 915 123 123.

Si encara no ets client del Santander, pots contractar el Compte 1l2l3 a qualsevol de les nostres oficines o fer-te client fàcilment per Internet (fent clic aquí) o trucant al telèfon gratuït 915 123 123.

Si vols que et truquem, dóna'ns les teves dades aquí.
 

 • I si ja sóc client de Banco Santander, ho he de contractar tot novament?

Si ets client del banc, en canviar el teu compte actual a un Compte 1l2l3 conservaràs el teu número de compte i totes les domiciliacions que hi tinguis. També podràs canviar les teves targetes de dèbit i crèdit per la Targeta Dèbit Or 1l2l3 i la Targeta Món 1l2l3, respectivament, per beneficiar-te de tots els seus avantatges.
 

 • Quants Comptes 1l2l3 puc tenir?

Podràs ser titular d'un màxim de dos Comptes 1l2l3, sempre que no siguis l'únic titular dels dos, és a dir, pots tenir un compte com a únic titular i un altre amb titularitat conjunta, o ser titular de dos comptes amb titularitat conjunta.
 

 • Tinc algun tipus de compromís de permanència amb la contractació del Compte 1l2l3?

No hi ha compromisos de permanència per la contractació del Compte 1l2l3.
 

 • Quins beneficis ofereix el compte? Quines condicions he de complir?

Pots trobar totes les condicions i els beneficis del compte aquí - (PDF 572.52 KB).
 

 • Quins productes he de contractar?

La contractació del Compte 1l2l3 i l'accés als seus beneficis té associada la contractació de la Targeta Dèbit Or 1l2l3 (amb una comissió de 3 € al mes per emissió i renovació que inclou la contractació opcional de la resta de targetes 1l2l3) i el contracte multicanal (tret que ja el tinguis).
Si vols rebre l'acció de benvinguda de Santander per la teva adhesió al Món 1l2l3 contractaràs, a més, el contracte de valors específic per al lliurament d'accions, que no porta comissió de custòdia i administració per a les accions Santander.
 

 • Com sabré els beneficis que genera el meu Compte 1l2l3 una vegada el contracti?

Podràs consultar des de la teva posició global (accessible a través de la banca mòbil i per Internet) els beneficis mensuals i acumulats gràcies al Compte 1l2l3 a partir del moment en què es faci la primera liquidació.
 

 • Hi ha algun tipus de penalització si no compleixo les condicions?

Si no compleixes les condicions en una liquidació del compte, en les liquidacions següents en què continuïs sense complir-les, la comissió de manteniment del compte serà de 8 euros.

 

Contracta-la

SÓC CLIENT I VULL CONTRACTAR: PREM AQUÍ
 

Consulta aquí - (PDF 572.52 KB) la informació precontractual del Compte 1l2l3 i les bases completes - (PDF 109.18 KB) del programa Món 1l2l3. Disponibles en oficines.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram