Santander

Compte 1l2l3 – Compte remunerat

 • Avantatges
 • Condicions
 • Món 1l2l3
 • Preguntes freqüents

Només amb el Compte 1l2l3, complint les condicions, podràs gaudir del 3% d'interès nominal anual (TAE -4.12%) del saldo diari, fins al 3% de bonificació dels rebuts habituals i, a més, et convertiràs en accionista del Santander, perquè aconsegueixes una acció del Santander de benvinguda, gràcies al Món 1l2l3.

Gaudeix de tots els beneficis del Compte 1l2l3 del Santander per només 3 € al mes:

Remuneracions del Compte 1l2l3

Remuneració* del Compte 1l2l3

Icono 3% Fins a 1.000 €.

 

Devolució de rebuts del Compte 1l2l3

 Bonificació de rebuts**

Icono 1% L'1% dels tributs locals i les assegurances socials: IBI, guals, impost de circulació, REA, RETA. No s'hi inclouen l'IVA, l'IRPF, l'impost de societats, de successions, etc.
Icono 2%

El 2% dels subministraments de la llar i de les assegurances de protecció

Subministraments de la llar: aigua, gas, llum, telecomunicacions, d'emissores espanyoles. No s'hi inclou comunitat de propietaris.

Assegurances de protecció: intervingudes per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA a través de Banco Santander i de prima periòdica, de: ram de vida, llar, cotxe, accidents, salut. No s'hi inclouen les primes úniques ni les rendes vitalícies. 

Icono 3% I el 3% dels rebuts d'escoles, guarderies, universitats públiques i privades espanyoles (només despeses d'escolarització). I també ONG: qualsevol ONG registrada a l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament.

Gaudeix de totes les targetes 1l2l3 per una comissió d'emissió i renovació única de 3 €/mes***.

Període transitori fins al 10 de desembre del 2018.

Durant aquest període l'interès nominal anual a favor del titular, que correspon a la remuneració del compte, serà el següent:****

1% si tens més de 1.000 € fins a 2.000 € (TAE -3,73%)1.
2% si tens més de 2.000 € fins a 3.000 € (TAE -0,88%)1.
3% si tens més de 3.000 € fins a 6.000 € (TAE 1,81%)1.

(1) TAE corresponents a supòsits en què es mantingui de forma constant durant un any un saldo diari de 1.500 €, 2.500 € i 6.000 €, respectivament, tenint en compte el tipus d'interès nominal anual aplicable a cada import, la comissió de manteniment del compte de 36 euros/any (3 euros/mes), la comissió d'emissió i manteniment única pel conjunt de targetes 1l2l3 de 36 euros/any (3 euros/mes) i que la liquidació del compte es realitza amb periodicitat mensual. La bonificació dels rebuts NO està inclosa en el càlcul de les TAE. En cas d'incompliment de les condicions durant tres períodes de liquidació consecutius les TAE seran del -8,45%, -5,15%, -2,17%, per als mateixos supòsits, sense remuneració i augmentant la comissió de manteniment a 96 €/any (8 €/mes).

 

Comprova tu mateix el que pots guanyar amb la Calculadora del Compte 1l2l3

Contracta-la

SÓC CLIENT I VULL CONTRACTAR: PREM AQUÍ
 

1. Tipus d'interès nominal anual del 3%, TAE -4,12%, per a saldos fins a 1.000 €. TAE corresponent a supòsits en què es mantingui de forma constant durant un any un saldo diari de 1.000 €, tenint en compte el tipus d'interès nominal anual aplicable a cada import, la comissió de manteniment de 36 euros/any (3 euros/mes), la comissió d'emissió i renovació única pel conjunt de targetes 1l2l3 de 36 euros/any (3 euros/mes) i que la liquidació del compte es realitza amb periodicitat mensual. La bonificació dels rebuts NO està inclosa en el càlcul de les TAE. Remuneració des del primer cèntim per a saldos fins a 1.000 €. TAE -12,43%, quan no es compleixin les condicions durant tres períodes de liquidació consecutius, per al mateix supòsit, aplicant un tipus d'interès nominal anual del 0% i augmentant la comissió de manteniment a 96 €/any (8 €/mes).  Més informació a la teva oficina i a bancosantander.es
**Bonificació calculada sobre un import màxim de 1.000 €/mes per a cada grup de rebuts. Exclosos els d'activitat professional. Remuneració aplicable complint les condicions: domiciliació al Compte 1|2|3 de: 1) nòmina/prestació per atur/ingressos recurrents (més de 600 €/mes) o pensió (més de 300 €/mes) o REA/RETA (més de 175 €/mes) o PAC (més de 3.000 €); 2) tres rebuts pagats i no tornats (import superior a 0 €) de tres emissors diferents en els tres últims mesos; 3) sis moviments de targetes Santander amb càrrec al Compte 1I2I3 en els tres últims mesos, essent un d'ells amb targeta de crèdit a comerços, compres en línia o diners directes (no són vàlids els moviments de retirada de diners a caixers). El Compte 1l2l3 porta associats el contracte multicanal i la targeta Dèbit Or 1l2l3, de manera que et beneficies del pagament d'una única comissió per emissió i renovació del conjunt de les targetes 1|2|3 vinculades al teu Compte 1|2|3: Crèdit Món 1|2|3 i La Meva Altra 1|2|3.
***Comissió d'emissió i renovació única pel conjunt de les targetes 1l2l3: 3 €/mes (36 €/any). En contractar el Compte 1l2l3 obtens la targeta Dèbit Or 1l2l3 i et beneficies del pagament d'una única comissió per emissió i renovació del conjunt de les targetes 1|2|3 vinculades al teu Compte 1|2|3: Crèdit Món 1l2l3 i La Meva Altra 1l2l3, que podràs contractar en qualsevol moment.

Consulta aquí - (PDF 311.91 KB) la informació precontractual del Compte 1l2l3. Disponible en oficines.

Només amb el Compte 1l2l3, complint les condicions, podràs gaudir del 3% d'interès nominal anual (TAE -4.12%) del saldo diari, fins al 3% de bonificació dels rebuts habituals i, a més, et convertiràs en accionista del Santander, perquè aconsegueixes una acció del Santander de benvinguda, gràcies al Món 1l2l3.

Domiciliar la nòmina, la prestació de l'atur o la pensió

Ser persona física major d'edat

Domiciliar la nòmina, la prestació de l'atur o la pensió

Tenir domiciliats els teus ingressos al Compte 1l2l3

 • Domiciliar la nòmina o ingrés recurrent d'almenys 600 €/mes o
 • Prestació per atur de com a mínim 600 €/mes, o
 • Pensió de la Seguretat Social de com a mínim 300 €/mes, o
 • Pagament de la Seguretat Social Autònoms (RETA o REA) de com a mínim 175 €/mes o Ajuts de la Política Agrària Comuna (PAC) per un import mínim de 3.000 €/any.
Domiciliar la nòmina, la prestació de l'atur o la pensió

Tenir domiciliats tres rebuts en els últims tres mesos de tres emissors diferents.

Domiciliar la nòmina, la prestació de l'atur o la pensió

Realitzar almenys sis moviments de compres en comerços, compres en línia o Diners Directes amb les targetes de dèbit i/o crèdit associades al teu Compte 1l2l3 en els últims tres mesos, un dels quals, com a mínim, s'haurà de d'efectuar amb una targeta de crèdit.


Contracta-la

SÓC CLIENT I VULL CONTRACTAR: PREM AQUÍ
 

Consulta aquí - (PDF 311.91 KB) la informació precontractual del Compte 1l2l3. Disponibles en oficines.

Només amb el Compte 1l2l3, i complint-ne les condicions, et convertiràs en accionista del Santander, perquè aconsegueixes una acció1 de Banco Santander de benvinguda

 SENSE comissions

A més, gràcies al Món 1l2l3 no tens comissions:

 • Transferències en euros emeses i rebudes, tant nacionals com efectuades a països de la Unió Europea (no urgents ni immediates).
 • Per ingrés de xecs nacionals en euros.

 

Més informació sobre el lliurament d'accions a les bases del bases del programa Món 1|2|3 - (PDF 109.18 KB).


 

Contracta-la

SÓC CLIENT I VULL CONTRACTAR: PREM AQUÍ
 

Consulta aquí - (PDF 311.91 KB) la informació precontractual del Compte 1l2l3 i les bases completes - (PDF 109.18 KB) del programa Món 1l2l3. Disponibles en oficines.

1. Persones físiques majors de 18 anys, residents a Espanya i nacionals de la UE (no US Person). El lliurament d'accions constitueix una remuneració en espècie i està subjecte a tributació.  Pots consultar aquí les bases - (PDF 109.18 KB) del programa Món 1l2l3.

 • Qui pot contractar el Compte 1l2l3?

Pot contractar el Compte 1l2l3 qualsevol PERSONA FÍSICA RESIDENT O NO RESIDENT a Espanya més gran de 18 anys, tant si és client nou com si ja és client de Banco Santander.
 

 • Com i on puc contractar el Compte 1l2l3?

Si ja ets client del banc, pots fer-ho dirigint-te a la teva oficina, a través de la banca per Internet (fent clic aquí) o la banca mòbil o trucant al telèfon gratuït 915 123 123.

Si encara no ets client del Santander, pots contractar el Compte 1l2l3 a qualsevol de les nostres oficines o fer-te client fàcilment per Internet (fent clic aquí) o trucant al telèfon gratuït 915 123 123.

Si vols que et truquem, dóna'ns les teves dades aquí.
 

 • I si ja sóc client de Banco Santander, ho he de contractar tot novament?

Si ets client del banc, en canviar el teu compte actual a un Compte 1l2l3 conservaràs el teu número de compte i totes les domiciliacions que hi tinguis. També podràs canviar les teves targetes de dèbit i crèdit per la Targeta Dèbit Or 1l2l3 i la Targeta Món 1l2l3, respectivament, per beneficiar-te de tots els seus avantatges.
 

 • Quants Comptes 1l2l3 puc tenir?

Podràs ser titular d'un màxim de dos Comptes 1l2l3, sempre que no siguis l'únic titular dels dos, és a dir, pots tenir un compte com a únic titular i un altre amb titularitat conjunta, o ser titular de dos comptes amb titularitat conjunta.
 

 • Tinc algun tipus de compromís de permanència amb la contractació del Compte 1l2l3?

No hi ha compromisos de permanència per la contractació del Compte 1l2l3.
 

 • Quins beneficis ofereix el compte? Quines condicions he de complir?

Pots trobar totes les condicions i els beneficis del compte aquí - (PDF 311.91 KB).
 

 • Quins productes he de contractar?

La contractació del Compte 1l2l3 i l'accés als seus beneficis té associada la contractació de la Targeta Dèbit Or 1l2l3 (amb una comissió de 3 € al mes per emissió i renovació que inclou la contractació opcional de la resta de targetes 1l2l3) i el contracte multicanal (tret que ja el tinguis).
Si vols rebre l'acció de benvinguda de Santander per la teva adhesió al Món 1l2l3 contractaràs, a més, el contracte de valors específic per al lliurament d'accions, que no porta comissió de custòdia i administració per a les accions Santander.
 

 • Com sabré els beneficis que genera el meu Compte 1l2l3 una vegada el contracti?

Podràs consultar des de la teva posició global (accessible a través de la banca mòbil i per Internet) els beneficis mensuals i acumulats gràcies al Compte 1l2l3 a partir del moment en què es faci la primera liquidació.
 

 • Hi ha algun tipus de penalització si no compleixo les condicions?

La comissió mensual de manteniment passarà a ser de 8 € si no compleixes les condicions durant tres liquidacions consecutives una vegada finalitzat el període de carència inicial o si ja has complert les condicions en algun moment. Quan tornis a complir les condicions, tornaràs immediatament a pagar 3 €.

 

Contracta-la

SÓC CLIENT I VULL CONTRACTAR: PREM AQUÍ
 

Consulta aquí - (PDF 311.91 KB) la informació precontractual del Compte 1l2l3 i les bases completes - (PDF 109.18 KB) del programa Món 1l2l3. Disponibles en oficines.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube