Santander

Oficines Smart Red

  • Què és una Smart Red?
  • Què t'ofereix?

Un nou model d'oficines i de relació amb els nostres clientsLes nostres oficines són el punt de trobada amb els clients, per això les estem renovant per generar una experiència més positiva.

El seu disseny innovador i funcional les converteix en un lloc més confortable. Suprimim les barreres arquitectòniques per fer-les accessibles a tots i ampliem la tecnologia per oferir-te un servei més àgil i personalitzat.

Coneix el nostre horari d'atenció en caixa!

Per a clients: de dilluns a divendres, de 9 a 11 h.
Per a no clients: dimarts i dijous, de 9 a 10:30 h.

Si ets client Santander, no oblidis que pots realitzar l'operativa diària a qualsevol hora a través de l'aplicació Santander o als nostres caixers automàtics de forma senzilla i ràpida. 

Hem dotat la teva Oficina Smart d'un entorn molt més digital (WiFi per a clients, tauletes a la zona d'espera, caixers d'última generació, sales interactives, etc.) perquè puguis realitzar la teva operativa diària d'una forma assistida, àgil, senzilla i segura. A més, pots operar les 24 hores del dia i tots els dies de l'any a través de l'aplicació del Santander, per si et resulta més còmode que desplaçar-te a la teva oficina.


Una oficina dissenyada per a tu


Icono casa   Volem que et sentis com a casa
Per això, quan entris en una oficina Smart Red un dels nostres empleats et rebrà i et guiarà perquè resolguis els teus dubtes fàcilment.
     
Icono estrella   Tenim cura de cada detall
Espais més oberts, lluminosos i adaptats a persones amb alguna discapacitat.
     
Icono líder   El teu gestor personal
Sabem com n'és d'important per a tu tenir una persona de referència que et conegui i sigui expert en finances. Per això comptem amb gestors especialitzats adaptats al perfil dels nostres clients.
     
Icono escudo   Més confidencialitat
Reordenem els espais amb zones ben diferenciades (caixa menys visible, zona d'espera, places àgils i sales de reunions), perquè puguis fer les teves gestions amb privacitat.
     
Icono autonomía   Autonomia
Per agilitar els tràmits, posem a la teva disposició una nova generació de caixers, actualitzadors de llibretes i tauletes per fer les teves operacions amb l'aplicació del Santander, en un entorn segur amb connexió WiFi de franc. No pateixis si no els saps fer servir, nosaltres t'ajudem.
     
Icono reloj   Sempre a la teva disposició
Perquè estiguis atès sempre que ho necessitis, les nostres oficines obren les seves portes per a tu en dues franges horàries, de 9 a 14 h i de 16 a 18:30 h; la zona de caixers fins a les 22:00 h, i els canals remots (aplicació, Supernet, Santander Personal, Superlínia) les 24 hores.
     
Icono gestión   Gestió de cues eficient
El gestor de torns t'identifica per derivar-te al teu gestor personal, a la zona de caixa o a la sala d'espera i et dóna prioritat si tens concertada cita prèvia.

 

Para ofrecer por más tiempo un servicio de calidad, ampliamos el horario de atención comercial por las tardes

Coneix aquí les oficines amb aquest nou horari >


Descobreix l'interior de les nostres oficines


Fes una ullada a les noves oficines Smart Red

1-5 de 10

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram