Santander

IBM Trusteer Alta protecció per als teus comptes. Descarrega aquest software gratuït i accedeix a la Banca en línia del Santander des del teu ordinador amb més seguretat. #SantanderSeguretat


Què és Trusteer Rapport?Un programa de seguretat gratuït que et proporciona una capa de seguretat addicional perquè puguis fer servir la banca en línia del Santander amb més protecció.

IBM Trusteer Rapport detecta els possibles atacs eliminant automàticament els virus o programes maliciosos del teu ordinador, mantenint la teva informació i els teus comptes més protegits.


Per què necessito aquest programari de seguretat?La majoria dels fraus financers tenen origen en casos de suplantació d'identitat, en els quals els cibercriminals aconsegueixen la teva informació personal (claus d'accés a la banca en línia, per exemple) per intentar robar-te els diners.

Els seus mètodes són cada vegada més sofisticats i, sobretot, canvien amb molta rapidesa. Això fa que la protecció amb un antivirus moltes vegades no sigui suficient per detectar els possibles riscos.

En ocasions, encara que el banc faci servir els sistemes de seguretat més avançats per protegir la teva informació i els teus comptes, és el teu dispositiu el que es pot veure compromès, posant en risc l'accés a la banca en línia. L'objectiu fonamental del Santander en oferir-te Trusteer Rapport és protegir el teu ordinador per completar així la seguretat de l'accés a la banca en línia i eliminar els possibles riscos.


Alguns dels avantatges de Trusteer Rapport


  • És un programari gratuït i la seva instal·lació és fàcil i ràpida.

  • Protegeix el teu ordinador contra les infeccions de programes maliciosos i els atacs de suplantació d'identitat.

  • Les sessions del teu navegador web estaran protegides impedint així que puguin manipular les teves transaccions quan accedeixis a la banca en línia.

  • Les teves claus d'accés a la banca en línia estaran protegides per evitar el seu ús fraudulent.

  • En cas de detectar un programa maliciós, Trusteer Rapport intenta eliminar-lo.

  • Disposa d'actualitzacions automàtiques perquè no hagis de preocupar-te.

  • És compatible amb els antivirus que tinguis instal·lats als teus equips. 


Com el descarrego?Per descarregar Trusteer Rapport fes clic al botó de descàrrega. Et conduirà a una pàgina d'IBM Security on hauràs de fer clic al botó "Descarrega gratis Trusteer Rapport (EXE 426KB)"

Descàrrega gratuïta

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram