Santander

Santander ZOne: Ofertes per a tu

Ser único tiene muchas ventajas en Santander ZOne. Encuentra lo que buscas y lo que no sabías que buscabas

 QUÈ ÉS SANTANDER ZONE?

Per a nosaltres cada client és únic, per això creem Santander ZOne, una plataforma que ajuda les empreses i els comerços a connectar amb els nostres clients Santander, oferint-los descomptes diaris, bonificacions en les seves compres, experiències i avantatges exclusius, perquè tots surtin guanyant. Cada mes trobaràs ofertes diferents perquè puguis gaudir-ne i viure una experiència nova tot l'any.

Santander ZOne, troba el que busques i el que no sabies que buscaves. Dona-t'hi d'alta i sigues el primer a assabentar-te'n!

 

QUINS AVANTATGES EXCLUSIUS ACONSEGUIRÀS A SANTANDER ZONE?

DESCOMPTES EXCLUSIUS

Obtingues accés exclusiu a descomptes diaris importants, cada dia en una marca diferent de primeres línies pagant amb la teva targeta de crèdit!1

OFERTES

Gaudeix tots els mesos de promocions i ofertes diferents en una àmplia selecció de comerços. Fes la compra amb les teves targetes Santander i et tornarem part de l'import de les compres el dia 15 del mes següent.

 COM ACCEDIR A SANTANDER ZONE?

EXPERIÈNCIES

T'oferim accés a experiències exclusives perquè en gaudeixis al màxim: activitats esportives, d'entreteniment, oci, cultura, música i gastronomia perquè triïs la que prefereixis.

  1. Dins de l'aplicació Santander, entra a la secció Santander ZOne des del menú principal, accepta els termes i condicions2 i dona-t'hi d'alta.
     
  2. Si ets client, també pots accedir-hi des del web, a l'àrea “Accés clients”.
     
  3. Trobaràs una àmplia selecció d'ofertes, descomptes i experiències de les quals podràs beneficiar-te. A quines esperes!

1. Promoció exclusiva per a pagament amb targeta de crèdit. Aquestes targetes permeten el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.
2. Consulta aquí - (PDF 139.49 KB) els termes i les condicions de Santander ZOne.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram