Santander

Clau d'accés online i de signatura

Dóna't d'alta en els canals a distància en només tres passos i podràs consultar i operar des d'on vulguis de forma còmoda, àgil i segura. Les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

1- introdueix les teves dades personals- 2- Tria la teva clau amb 8 dígits númericos. 3- Signa el teu contracte online amb el codi que rebràs en el teu mòbil

  1. Accedeix a la pàgina d'alta contracte multicanal i introdueix les teves dades personals (identificació, telèfon, número de compte, etc.). 
     
  2. Tria la teva clau d'accés de vuit dígits i espera l'SMS que arribarà al número de telèfon que has proporcionat.
     
  3. Confirma l'alta i signa el contracte en línia amb el codi que rebràs al mòbil.

Una vegada finalitzada l'alta ja podràs consultar totes les teves posicions a través de qualsevol dels canals a distància amb la clau d'accés de vuit xifres que hagis triat.

A més, la clau de signatura per operar s'enviarà immediatament per SMS sempre que t'hagis identificat introduint totes les dades sol·licitades, incloses les relatives a una de les teves targetes. Tingues en compte que quan la rebis, tens 48 hores per canviar-la i triar-ne una que quedi activa a través d'Internet o de la banda mòbil, si no és així caducarà i n'hauràs de sol·licitar una de nova. Aquesta clau és necessària perquè puguis operar o contractar i, així, gaudir de la teva banca a distància quan i des d'on vulguis.

Descobreix tot el que pots fer des d'on tu vulguis.

Benvingut a la teva banca a distància! 
 

Aconsegueix les teves calus aquí

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube