Santander

App Món 123 Mini

Aplicació 123 Mini – Educació financera per a nens

  • Aplicació
  • Com funciona?
Logo Aplicació 123 Mini 

Què és l'aplicació 1|2|3 Mini?
L'aplicació 1l2l3 Mini, exclusiva per als titulars del Compte 1l2l3 Mini, és l'ajuda definitiva per negociar amb els teus fills, perquè gràcies a aquesta aplicació aprendran el valor de les coses i a gestionar els seus estalvis en família, de forma divertida.
 

Educació en finances, reptes i recompenses Reptes i recompenses
Podràs definir amb el teu fill els reptes que ha d'assolir i les recompenses que obtindrà si ho fa. D'aquesta manera, els més petits de la casa aprendran el valor i el reconeixement del seu esforç al mateix temps que estalvien i es diverteixen. Qui ha dit que l'economia és avorrida?
 
  Seguiment d'assoliments
Junts podeu revisar diàriament el nivell de progrés. Cada "estrella" simbolitza una fase de l'assoliment i, quan s'aconsegueixen totes, s'assoleix la recompensa fixada. L'aplicació fomenta que passis més temps en família amb el teu fill i, al mateix temps, li ofereix una perspectiva global dels seus progressos perquè a través de la seva pròpia experiència comprovi que l'esforç i el compromís tenen premi.
 
Tria els premis i les recompenses  L'hora del premi
Tu decideixes: les recompenses poden ser econòmiques o no. Si has definit una recompensa en diners podràs fer-li al teu fill l'ingrés al seu Compte 1l2l3 Mini des de la mateixa aplicació. Així de fàcil.
 
Ensenya els teus fills a gestionar els seus estalvis  Gestió dels estalvis
El teu fill podrà veure l'evolució dels seus estalvis des de casa i portar els comptes dels diners que entren i surten amb la guardiola virtual, una eina amb la qual podrà aprendre a gestionar els seus estalvis traient i ficant els diners igual que si ho fes en una guardiola real, o també al mateix Compte 1l2l3 Mini.


Amb la nova aplicació 1l2l3 Mini, el teu fill podrà fer els primers passos en la seva educació financera i créixer en valors com l'esforç, el compromís, la il·lusió i el reconeixement. Descarrega-te-la de manera gratuïta i converteix l'estalvi en un joc de nens.

La nostra aplicació 1l2l3 Mini es convertirà en la teva millor eina per fer-los entendre el valor de les coses, ja que el seu funcionament es basa en un sistema de reptes i recompenses. I és molt fàcil d'utilitzar:

  Descarrega-te-la al mòbil o la tauleta.
Crea el teu perfil i el del teu fill fent servir els vostres comptes i els avatars que més us agradin.
  Poseu en marxa els reptes del dia a dia que haurà de complir el teu fill i les recompenses que aconseguirà amb els seus assoliments.
  Unes estrelles aniran marcant el nivell de progrés de cada repte i, quan aquests es completin, serà el moment de fer efectiva la recompensa.
  Si has fixat el premi en termes econòmics, només hauràs de fer-li la transferència des de la mateixa aplicació al seu Compte 1l2l3 Mini i en tot just un clic el teu fill ja tindrà els diners disponibles al seu compte.


Descarrega't ara l'aplicació 1l2l3 Mini i descobreix que l'estalvi pot ser un joc de nens.

App 123 Mini. Descobreix-la al: disponible en Google Play
Consíguelo en el App Store

Tens algun dubte?. Truca'ns al 915 123 123

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram