Santander

Valor Institucional

Institucional

Al Santander volem ajudar els nostres clients a progressar dia a dia amb solucions senzilles i personalitzades basades en:

Confiança

Al Santander volem ajudar els nostres clients amb productes i serveis personalitzats que incrementin la seva vinculació amb el banc; un tracte just i equitatitu basat en la confiança i un servei excel·lent a través de les nostres oficines i canals digitals.

Gestió professional

Comptem amb la gestió de Santander Asset Management. Una gestora global d'actius, amb presència a 11 països i un patrimoni de 162.000 milions d'euros, focalitzant la seva activitat en fons d'inversió, plans de pensions i solucions a mida per a grans empreses.
Santander Asset Management compta amb més de 200 especialistes de la inversió en tot el món.

La capacitat d'anàlisi i el seu estricte control del risc, així com el coneixement de les diferents necessitats dels seus clients, són un element diferenciador de Santander Asset Management.

Seguretat

Treballar amb el Santander aporta la seguretat d'un banc que ha mantingut l'any 2015 un benefici atribuït de 5.966 milions d'euros i una capitalització borsària de 65.792 milions d'euros. Descobreix els sòlids resultats del Grup aquí.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram