Protegim el teu futur

Assegurança multirisc Comerç Assegurem la teva tranquil·litat

  • Beneficis

Al Santander sabem com assegurar el teu present per protegir el teu futur.

Amb l'Assegurança Multirisc Comerç1 asseguraràs la teva font d'ingressos principal. Podràs personalitzar les cobertures en funció de les necessitats del teu negoci.

Sabem que, en cas de sinistre, cada minut compta, per això tenim un compromís de qualitat amb tu:

  • Al cap de 3 h del sinistre2, enviament d'un professional per analitzar i iniciar els treballs de reparació del sinistre urgent.

  • Al cap de 24 h de la primera trucada, rebràs a la teva empresa la primera visita del professional requerit per avaluar la situació.

  • Al cap de 48 h de la teva trucada, seràs informat del calendari de treballs i professionals requerits per solucionar el problema.

  • Al cap de 72 h com a màxim, s'hauran iniciat els treballs de reparació de sinistres.

Si no es compleix el compromís de qualitat, HDI et tornarà3 la prima anual de l'assegurança.

Assegurança mitjançada per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, amb CIF A-28360311, a través de la seva xarxa de distribució: Banco Santander, SA. Operador inscrit al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb núm. OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent. 1. Companyia asseguradora: HDI: HANNOVER INTERNATIONAL (España) Seguros y Reaseguros SA, amb CIF A-81250243. 2. Per a sinistres reparables a poblacions de més de 10.000 habitants. 3. Conforme a condicions contractuals. L'abonament es podrà rebre una sola vegada en cada anualitat de la teva assegurança i no serà d'aplicació en els sinistres en els quals no procedeixi reparació, sinó indemnització econòmica, ni en els sinistres exclosos.