Santander

Itineraris i formació

Et donem lliure accés a una xarxa de coneixement audiovisual que t'ajudarà a posar-te al dia i conèixer, de la mà dels millors experts, com funciona el món empresarial actual.

Thinking heads

 

 

Administració pime

 

 • Emprenedors
  En aquesta sèrie de vídeos repassem els reptes que un emprenedor té en el dia a dia de la seva empresa. Diversos empresaris expliquen els principals problemes a què van haver de fer front i els seus aprenentatges.

 • Innovació i creativitat
  Els consumidors avancen molt ràpid. En molts casos, més que les empreses. Per això, és convenient que les companyies s'anticipin amb noves estratègies per atreure uns clients cada vegada més exigents i innovadors.

 • Responsabilitat social empresarial
  Al món actual és possible i convenient que les empreses es transformin per protegir el planeta on vivim i evitar la seva sobreexplotació. Els tres components del desenvolupament sostenible són: l'econòmic, el social i l'ambiental.

 • Comunicació, vendes i negociació
  L'optimisme, l'empatia, saber escoltar, la comunicació no verbal o la capacitat per emocionar són alguns dels trets que influeixen no només en les vendes sinó també en la creació de relacions duradores amb clients i proveïdors.

 • Llenguatge i tècniques financeres bàsiques
  En el món empresarial actual és fonamental conèixer el llenguatge financer, saber explicar l'empresa i els projectes en aquests termes, així com conèixer els criteris d'anàlisi de risc d'un banc perquè la proposta hi estigui alineada.

 

Equips i talent

 

 • Equips i talent
  Un dels valors més importants que té una empresa són les persones que hi treballen. Saber motivar els empleats i crear un entorn laboral feliç són algunes de les claus per aconseguir una implicació i rendibilitat més grans per part de la plantilla.

 • Atracció del talent
  La incorporació de nou personal a l'empresa ha de portar coneixement, capacitats, valors individuals i potencial de millorar els equips. Per triar la millor opció és imprescindible conèixer les necessitats del lloc de treball i analitzar les característiques de cada candidat.

 • Lideratge i habilitats gerencials
  Aquesta sèrie de vídeos mostra com s'ha transformat el concepte de lideratge en els últims anys, adaptant-se a un ecosistema empresarial en el qual la confiança en els equips és més important que mai per diferenciar-se dels competidors. 

 

Tecnologia i empresa

 

 • Tecnologia i empresa
  Internet pot ser una base molt important en la nostra tasca empresarial. Aquesta sèrie de vídeos intenta explicar la importància que tenen les noves tecnologia en els negocis i dóna les pautes per moure's en un entorn cada vegada més digital.

 • Promoció en línia
  Internet i les xarxes socials han revolucionat la manera d'entendre els negocis. Els models publicitaris sorgits en aquest canal apropen les tècniques de promoció i publicitat a totes les empreses.

 • Comerç electrònic
  Internet ha obert noves possibilitats a les empreses. Aquest canal permet d'arribar a més mercats i consumidors, però per poder-se beneficiar de tots els avantatges que ofereix Internet, cal tenir en compte una sèrie d'aspectes i estratègies.

 

Màrqueting i comunicació

 

 • Marca
  La marca és el conjunt de paraules i símbols que identifiquen un producte o servei en el mercat. Tenir cura de la imatge que tenen els clients sobre l'empresa és fonamental per aconseguir l'èxit.

 • Màrqueting
  La importància de la percepció d'una marca és fonamental per crear un nou negoci. En aquesta sèrie de vídeos repassem la història del màrqueting per a petites i mitjanes empreses i les noves possibilitats que ofereixen en els mercats actuals.

 

Comerç exterior

 

 • Primers passos en la internacionalització
  La internacionalització és un procés de transformació en l'empresa. Quan una pime comença a créixer i el mercat nacional es queda petit, és el moment de dissenyar un pla per sortir a l'exterior. Expandir un negoci a altres mercats és un repte que fa que les empreses hagin de reinventar-se i ser més innovadores.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram