Santander

TPV Venda Telefònica

Segueix venent sense tenir pàgina web

Ofereix els teus serveis a través del telèfon i cobra als teus clients en temps real: ràpid i segur. Un mètode de pagament que s'adapta a la nova situació dels comerços per ajudar-los que segueixin venent amb contractació 100% digital.

Cobra als teus clients per telèfon: dit i fet

Seguretat, això és allò que busca el consumidor quan compra per Internet o per telèfon. Actualment, el TPV Venda Telefònica és un mètode de pagament molt desitjat que genera vendes per fer que el client no s'hagi de desplaçar i pugui accedir, des de qualsevol lloc, al catàleg més extens de productes i serveis que vulguis oferir-li.

 

L'opció ideal

És el TPV perfecte per a comerços amb lliuraments a domicili, hotels o negocis que vulguin cobrar el servei abans de fer el lliurament per no tenir contacte amb l'efectiu.
     
Servicios TPV Virtual  

Fàcil

A l'hora de finalitzar la venda, el comerç només ha de demanar les dades de pagament al client per finalitzar la compra. A més, si es contracta Paygold amb aquest TPV, el comerç podrà enviar un SMS o correu electrònic al client amb l'enllaç de pagament.

 

Sense complicacions

Tu pots accedir a totes les vendes que hagis realitzat i generar informes en una única eina que et permet d'administrar diferents negocis.

     
 

Per terra, mar i aire

Rep els teus pagaments per telèfon, correu, aplicació mòbil, fax i fins i tot per IVR (resposta de veu interactiva) gràcies al nostre servei Multicanal.

     
 

Tot allò que necessita el teu negoci

Aquest TPV accepta tots els mètodes de pagament més demanats i et permet consultar qualsevol dubte que et sorgeixi al telèfon de Suport Santander TPV disponible les 24 hores, els 365 dies l'any.

Tens a les teves mans la possibilitat de triar un mètode de pagament segur per seguir venent i oferir la màxima seguretat als teus clients.


Per a més informació, consulta la Fitxa del TPV Venda Telefònica (PDF 811.71 KB).

Servei ofert i subjecte a l'aprovació prèvia de Santander España Merchant Services, Entidad de Pago, SL.

Consulta condicions a la teva oficina.

* Promoció vàlida per a noves contractacions fins al 31/07/2020, per a clients que contractin el TPV Venda Telefònica (servei venda + Paygold). Servei Paygold sense comissió durant 6 mesos. Comissió 5 €/mes finalitzada la promoció. Consulta aquí les bases legals - (PDF 200.1 KB).

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram