Santander

TPV integrat per a grans comerços

Creix a la teva manera

El TPV Integrat per a grans comerços és una de les nostres solucions úniques, dirigides principalment a grans negocis, que et permetran de millorar la teva activitat comercial i l'atenció als clients. La inclusió de mètodes alternatius de pagament, la mobilitat o nous fluxos de venda per al teu negoci són alguns dels projectes que hem dut a terme amb èxit.

Avantatges

  • Treballem amb els millors proveïdors tecnològics per oferir-te la solució de pagament més adequada a les teves necessitats.
  • Oferim servei continuat de principi a fi. Des del desenvolupament del sistema de cobrament ideal, fins a un acompanyament proper i constant.
  • Realitzem un estudi en profunditat de totes les característiques del teu negoci per construir amb tu una solució completament enfocada a les teves necessitats.
  • Un equip especialitzat està sempre a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir en qualsevol moment.

Solució AUTOSERVEI

Si el teu negoci no para, els teus cobraments tampoc. Quan la teva empresa funciona les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, pot ser que necessitis una solució de pagament per a negocis no atesos. Segons les teves necessitats, dissenyem una solució a mida per a tu o ens adaptem a la tecnologia que ja tinguis implementada. La Solució Autoservei és ideal per a negocis com ara gasolineres, pàrquings, autopistes, ticketing i màquines de venda automàtica.


Consulta les comissions d'aquest servei a la teva oficina

¿En vols més informació?

Truca'ns al 912 737 176 o, si t'ho estimes més, et truquem nosaltres!

 

Servei ofert i subjecte a l'aprovació prèvia de Santander España Merchant Services, Entidad de Pago, SL.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram