Santander

Tarifa Plana TPV

  • Tarifa Plana
  • TPVs Fixos

Contracta fins el 31 de desembre i gaudeix de tres mesos sense quota, complint les condicions.

Consulta aquí les bases legals d'aquesta promoció.

Una tarifa plana que s'adapta a les teves necessitats de negoci

Gaudeix de la tranquil·litat de saber el que pagues cada mes pel teu TPV i centra't en el que realment importa: fer créixer el teu negoci. Tria la tarifa que millor s'adapti a les teves necessitats de cobrament sense preocupar-te per res més. Sense sorpreses.

La tarifa plana TPV està disponible per a tots els nostres TPV, tant físics com el TPV Virtual Comerç Electrònic, per ajudar-te a vendre més i millor, també en el món en línia.

A més, té avantatges importants per a tots els nostres clients, especialment per a aquells amb un Compte 1l2l3, Compte 1l2l3 Professional Prèmium, Compte Smart o Compte Smart Prèmium.

 

Avantatges

  • Sense fixos per transacció.
  • Sense quotes d'inactivitat.
  • Tarifes adaptades al teu negoci.
     
 

Troba la teva tarifa plana TPV mensual ideal

Per adaptar-nos el màxim possible a les teves necessitats, les nostres tarifes planes es divideixen en sis trams en funció del volum mensual de vendes amb targeta que tinguis al teu negoci.1 Això s'aplica a tots els nostres TPV.

En aquesta taula trobaràs les tarifes per a tots els nostres TPV, tant virtuals com físics.

 

 

(1) El volum inclou les vendes efectuades per comerç segons les especificacions establertes a l'annex de tarifa plana corresponent, amb targetes Visa i MasterCard (excepte les targetes B2B) entre el primer i l'últim dia del mes. En cas de superar el volum mensual inclòs a la tarifa plana, s'aplicarà una taxa de descompte de l'1,10% per a tota mena de targetes, llevat de les targetes d'empresa de la Unió Europa i totes les targetes de fora de la Unió Europa, per a les quals serà del 2,5%. Aquesta taxa s'aplicarà tant a l'operació l'import de la qual faci que se superi el límit esmentat com a les que es facin a partir d'aquell moment i fins que comenci un nou mes, moment en què el comptador de volum mensual es posarà a zero. Servei ofert i subjecte a l'aprovació prèvia de Santander España Merchant Services, Entidad de Pago, SLU.
(2) Oferta vàlida per a clients amb un Compte 1l2l3, Compte 1l2l3 Professional Prèmium, 
Compte Smart o Compte Smart Prèmium.

Consulta més detalls sobre la tarifa plana aquí (PDF 884.41 KB).

TPVs Fixos

La tarifa plana per als nostres TPV físics (TPV Fix, TPV Mòbil, TPV Wi-Fi, TPV PC i TPC Lliure) té el primer TPV inclòs.

Si el teu TPV és fix, tria la teva opció:

 

 

 

(1) Oferta vàlida per a clients amb un Compte 1l2l3, Compte 1l2l3 Professional Prèmium, Compte Smart o Compte Smart Prèmium.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram