Santander

Tarifa Plana TPV

  • Tarifa Plana
  • TPVs Fixos

Contracta fins el 31 de març i gaudeix de tres mesos sense quota

Consulta aquí les bases legals d'aquesta promoció.

Una tarifa plana que s'adapta a les teves necessitats de negoci

Gaudeix de la tranquil·litat de saber el que pagues cada mes pel teu TPV i centra't en el que realment importa: fer créixer el teu negoci. Tria la tarifa que millor s'adapti a les teves necessitats de cobrament sense preocupar-te per res més. Sense sorpreses.

La tarifa plana TPV està disponible per a tots els nostres TPV, tant físics com el TPV COMERÇ ELECTRÒNIC, per ajudar-te a vendre més i millor, també en el món en línia.

A més, té avantatges importants per a tots els nostres clients, especialment per a aquells amb un Compte 1l2l3, Compte 1l2l3 Professional Prèmium, Compte 1l2l3 Pimes, Compte 1l2l3 Smart o Compte 1l2l3 Smart Prèmium.

 

Avantatges

  • Sense fixos per transacció.
  • Sense quotes d'inactivitat.
  • Tarifes adaptades al teu negoci.
     
 

Troba la teva tarifa plana TPV mensual ideal

Per adaptar-nos el màxim possible a les teves necessitats, les nostres tarifes planes es divideixen en sis trams en funció del volum mensual de vendes amb targeta que tinguis al teu negoci.1 Això s'aplica a tots els nostres TPV.

En aquesta taula trobaràs les tarifes per a tots els nostres TPV, tant virtuals com físics.

 

 

(1) El volum inclou les vendes efectuades per comerç segons les especificacions establertes a l'annex de tarifa plana corresponent, amb targetes Visa i MasterCard (excepte les targetes B2B) entre el primer i l'últim dia del mes. En cas de superar el volum mensual inclòs a la tarifa plana, s'aplicarà una taxa de descompte de l'1,10% per a tota mena de targetes, llevat de les targetes d'empresa de la Unió Europa i totes les targetes de fora de la Unió Europa, per a les quals serà del 2,5%. Aquesta taxa s'aplicarà tant a l'operació l'import de la qual faci que se superi el límit esmentat com a les que es facin a partir d'aquell moment i fins que comenci un nou mes, moment en què el comptador de volum mensual es posarà a zero. Servei ofert i subjecte a l'aprovació prèvia de Santander España Merchant Services, Entidad de Pago, SLU.
(2) Oferta vàlida per a clients amb un Compte 1l2l3, Compte 1l2l3 Professional Prèmium, Compte 1l2l3 Pimes, Compte 1l2l3 Smart o Compte 1l2l3 Smart Prèmium.

Consulta més detalls sobre la tarifa plana aquí (PDF 1.4 Mb).

TPVs Fixos

La tarifa plana per als nostres TPV físics (TPV Fix, TPV Mòbil, TPV Wi-Fi, TPV PC i TPC Lliure) té el primer TPV inclòs.

Si el teu TPV és fix, tria la teva opció:

 

 

 

(1) Oferta vàlida per a clients amb un Compte 1l2l3, Compte 1l2l3 Professional Prèmium, Compte 1l2l3 Pimes, Compte 1l2l3 Smart o Compte 1l2l3 Smart Prèmium.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube