Santander

Servei Multidivisa DCC

Servicio Multidivisa DCC. Permite que tus clientes paguen en su moneda de origen

Volem que al teu negoci no hi hagi fronteres per entendre els clients estrangers. Per això, amb el servei Multidivisa DCC de TPV Santander podran pagar en la seva moneda d'origen de manera ràpida i senzilla. Perquè vendre sigui més fàcil independentment de l'idioma.

 AVANTATGES

Per a tu:

 • Guanya ingressos addicionals amb el servei Multidivisa DCC de TPV Santander1. Podràs rebre una bonificació econòmica si el teu negoci rep un gran nombre de clients estrangers.
 • Acceptaràs pagaments en diferents monedes i comptaràs amb la màxima acceptació de divises. Coneix el llistat de divises - (PDF 3.19MB).
 • Molt senzill d'oferir. El TPV Santander detecta automàticament la possibilitat d'aplicar el servei Multidivisa DCC en les targetes internacionals.
 • És gratuït i transparent per a tu, perquè rebràs sempre l'import en euros.
 • Ofereix un servei més complet i personalitzat, millorant l'experiència dels teus clients.


Per als teus clients:

 • Els teus clients tindran la tranquil·litat de saber sempre l'import de la compra en la seva divisa i en euros.
 • A la pantalla del TPV Santander veuran el tipus de canvi actualitzat diàriament i podran pagar en la seva moneda de manera transparent. Així, l'import exacte es correspondrà amb el que veurà a l'extracte de la targeta i s'evitaran sorpreses en rebre càrrecs que no esperaven.
 • A més, si viatgen per negocis podran liquidar les seves despeses immediatament, d'una manera més àgil i sense necessitat d'esperar el càrrec a la tarjeta.

 

 

 COM FUNCIONA?
 1. Recorda al teu client que té la possibilitat de pagar en la seva moneda d'origen.
   
 2. En introduir la targeta internacional al TPV Santander, la reconeixerà automàticament. Ensenya al client la pantalla del TPV Santander amb el preu en ambdues monedes.
   
 3. El client comprova l'import en ambdues divises, tria la divisa en què vol pagar i accepta el pagament. Recorda que sempre és el client final qui ha d'acceptar la conversió de la moneda al TPV Santander, no l'establiment.
   
 4. Si el client estranger accepta pagar en la seva moneda d'origen, aquell serà el preu que veurà a l'extracte bancari. Sense sorpresas.

 

 

En vols més informació?

Truca'ns al 912 737 176 o, si t'ho estimes més, et truquem nosaltres!

Sol·licitar informació

 

Servei ofert i subjecte a l'aprovació prèvia de Santander España Merchant Services, Entidad de Pago, SL.

1. Bonificacions per facturació amb targetes internacionals en operacions amb divisa d'origen. Consulta bonificacions a la teva oficina.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram