Santander

Targeta Santander Empreses

Tarjeta Santander Empresas

 • Què és i què m'ofereix?
 • Serveis addicionals

La targeta Santander Empreses és una targeta de crèdit que ofereix avantatges i beneficis especials, amb tota la comoditat i seguretat que necessiten les empreses.

Comoditat i seguretat

 

 • Fes compres de manera ràpida, còmoda i segura gràcies a la tecnologia sense contacte. Per a compres superiors a 20 €, caldrà introduir el PIN.
 • Paga amb el mòbil les teves compres de forma senzilla i segura. Agrega la teva targeta al teu Pay preferit!
 • Gaudeix del servei de Comerç Electrònic Segur (CES) per autoritzar les teves compres en línia a través d'un codi que t'enviarem al telèfon mòbil associat a la targeta.1.
 • Rep una alerta per SMS quan facis compres iguals o superiors a 50 €1.
 • I, a més, disposes d'assegurances adherides a la targeta, sense cost addicional:

 

 

 

 

Serveis addicionals a la targeta

 

 • Aprofita un descompte de 3 ct./l presentant la targeta Solred Más4 en fer gasolina en estacions de servei de Repsol, Campsa y/o Petronor.
 • Digitalitza els teus tiquets amb Tickelia5. En descarregar l'aplicació podràs començar a tenir una millor gestió de les despeses.

 

 

 

 

Avantatges financers

 

Podràs pagar les teves compres amb total flexibilitat i segons les teves necessitats, tant si ho vols fer a final de mes sense cap cost addicional com si vols finançar les teves compres.6

 • Sense comissió d'emissió.
 • Sense comissió de manteniment per a consums iguals o superiors a 2.500 € anuals amb la targeta.7

 

 

 

 

Si tens algun dubte o vols més informació sobre la targeta Santander Empreses, truca'ns al telèfon 915 123 123 i t'atendrem amb molt de gust.

 

 

Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. Aquesta targeta permet el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.
1. Per donar-te d'alta en el servei de CES has de trucar al 902 02 43 43. Per rebre les alertes per SMS ho hauràs de sol·licitar al 915 123 123.
2. Concertada amb Santander Intermediación Correduría de Seguros, SA. Aquest contracte s'ha perfeccionat amb la mediació de Santander Intermediación Correduría de Seguros, SA, inscrita al Registre Especial de Societats de Corredoria d'Assegurances amb la clau J-989. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes per la legislació vigent.
3. Concertada amb Legálitas Compañía de Seguros y Reaseguros, SAU. Aquest contracte s'ha perfeccionat amb la mediació de Santander Intermediación Correduría de Seguros, SA, inscrita al Registre Especial de Societats de Corredoria d'Assegurances amb la clau J-989. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes per la legislació vigent.
4. Descompte de 3 ct./l en carburants dièsel i gasolines, en carburants autogàs descompte de 2,5 ct./l presentant la targeta Solred Más en fer gasolina en estacions de servei de Repsol, Campsa o Petronor. Servei prestat per SOLRED, SA, domiciliada a Méndez Álvaro 44, Edificio Rojo, 1ª planta, 28045 Madrid, amb CIF número A79707345.
5. Servei prestat per MULTIMOS, SA, domiciliada al carrer de Pau Marsal, núm. 73, 08222 Terrassa (Barcelona), amb CIF A-58908732.
6. TIN: 18%. TAE el primer any i anys consecutius si es compleixen les condicions de consum mínim de 2.500 € anuals: 19,56%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la comissió d'emissió i manteniment de la targeta 0 €. Import total degut: 1.650,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 €. TAE el segon any i anys consecutius si no es compleixen les condicions de consum mínim de 2.500 € anuals: 29,08%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la comissió de manteniment de la targeta 59 €. Import total degut: 1.709,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 €. A més, es cobraran les comissions de la targeta, si escau, associades a les operacions realitzades.
7. Comissió de manteniment anual si no es compleixen les condicions de consum: 1-2 targetes 59 €; 3 a 10 targetes 47 €; 11 a 15 targetes 41 € i a partir de 16 targetes 35 €.

Amb la targeta Santander Empreses podràs gaudir dels nostres beneficis addicionals:

SOLRED MÁS1

 

Aprofita els avantatges que t'ofereix la targeta Solred Más. No oblidis presentar-la en fer gasolina a les estacions de servei de Repsol, Campsa o Petronor per obtenir:

 • Descompte de 3 ct./l en dièsel i gasolina
 • Descompte de 2,5 ct./l en autogàs

A més, Solred enviarà una factura mensual a l'empresa amb el desglossament de l'IVA dels consums realitzats a les estacions esmentades per facilitar la presentació d'impostos.

Et pots donar d'alta i consultar condicions al lloc web de Solred punxant aquí per començar a gaudir dels descomptes.

Si tens algun dubte, truca al telèfon 91 338 72 10 o escriu al correu electrònic solred@repsol.com

 

 

 

 

TICKELIA2

 

Dona't d'alta al lloc web de Tickelia i consulta les teves condicions preferents prement aquí. Descarrega l'aplicació de Tickelia i comença a administrar les despeses de desplaçament de manera àgil i dinàmica.

Podràs:

 • Estalviar temps en gestions administratives.
 • Gestionar, controlar i emmagatzemar els tiquets de despeses a través de l'aplicació Tickelia.

Funcions, operativa i beneficis:

 • Fotografia el tiquet i classifica el tipus de despesa. Les fotos queden emmagatzemades en una plataforma segura i accessible siguis on siguis.
 • Els tiquets digitalitzats tenen la mateixa validesa que en paper ja que Tickelia està homologada per l'AEAT.
 • Organitza totes les despeses en un mateix lloc i localitza-les ràpidament.
 • Personalitza els teus informes.
 • Captura el tiquet i Tickelia introdueix automàticament les dades a l'aplicació gràcies a la tecnologia OCR.
 • Cada usuari de l'aplicació podrà disposar d'estadístiques al mòbil per tipologia de despesa.
 • Cada últim dia del mes l'empresa rebrà un informe amb la relació de despeses i el tiquet escanejat. Aquest informe s'enviarà al correu electrònic introduït al formulari d'alta.

Si tens algun dubte, truca al telèfon 93 393 67 65 o o escriu al correu electrònic clientes@tickelia.com

 

 

Els serveis addicionals són prestats per empreses alienes a Banco Santander.
1. Servei prestat per SOLRED, SA, domiciliada a Méndez Álvaro 44, Edificio Rojo, 1ª planta, 28045 Madrid, amb CIF número A79707345.
2. Servei prestat per MULTIMOS, SA, domiciliada al carrer de Pau Marsal, núm. 73, 08222 Terrassa (Barcelona), amb CIF A-58908732.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram