Santander

Targeta Santander Empreses

Tarjeta Santander Empresas

 • Què m'ofereix?
 • Serveis addicionals

Un mitjà de pagament segur per al teu negoci

A més d'oferir-te liquiditat i ser un pràctic mitjà de pagament, la Targeta Santander Empreses t'ofereix avantatges i serveis dissenyats especialment per a les necessitats del teu negoci.

Comoditat i seguretat

 • Paga amb el mòbil les teves compres de forma senzilla i segura. Agrega la teva targeta al teu Pay preferit!
 • Gaudeix del servei de Comerç Electrònic Segur (CES) per autoritzar compres en línia a través d'un codi que t'enviarem al telèfon mòbil associat a la targeta.1
 • I, a més, disposes d'assegurances adherides a la targeta, sense cost addicional:
  • Assegurança d'accidents de fins a 750.000 €.2
  • Assegurança d'assistència en viatges.3

Serveis addicionals a la targeta

 • Aprofita un descompte de 3 ct./l presentant la targeta Solred Más4 en fer gasolina en estacions de servei de Repsol, Campsa o Petronor.
 • Digitalitza els teus tiquets amb Tickelia.5 En descarregar l'aplicació podràs començar a tenir una millor gestió de les despeses.

Avantatges financers de la Targeta Santander Empreses

 • Sense comissió d'emissió.
 • Sense comissió de manteniment per a consums iguals o superiors a 2.500 € anuals amb la targeta. Les comissions de manteniment anual si no es compleixen les condicions de consum són de: 1-2 targetes 59 €; 3 a 10 targetes 47 €; 11 a 15 targetes 41 € i a partir de 16 targetes 35 €.

 

Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. Aquesta targeta permet el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.

1. Per donar-se d'alta al CES truqueu al 902 02 43 43.
2. Consulta aquí - (PDF 121.21 KB) les condicions i cobertures de l'Assegurança d'accidents. Concertada amb Santander Intermediación Correduría de Seguros, SA. Aquest contracte s'ha perfeccionat amb la mediació de Santander Intermediación Correduría de Seguros, SA, inscrita al Registre Especial de Societats de Corredoria d'Assegurances amb la clau J-989. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes per la legislació vigent.
3. Consulta aquí - (PDF 2.04 MB) les condicions i cobertures de l'Assegurança d'assistència en viatges. Concertada amb Legálitas Compañía de Seguros y Reaseguros, SAU. Aquest contracte s'ha perfeccionat amb la mediació de Santander Intermediación Correduría de Seguros, SA, inscrita al Registre Especial de Societats de Corredoria d'Assegurances amb la clau J-989. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes per la legislació vigent.
4. Descompte de 3 ct./l en carburants dièsel i gasolines, en carburants autogàs descompte de 2,5 ct./l presentant la targeta Solred Más en fer gasolina en estacions de servei de Repsol, Campsa o Petronor. Servei prestat per SOLRED, SA, domiciliada a Méndez Álvaro 44, Edificio Rojo, 1ª planta, 28045 Madrid, amb CIF número A79707345.
5. Servei prestat per MULTIMOS, SA, domiciliada al carrer de Pau Marsal, núm. 73, 08222 Terrassa (Barcelona), amb CIF A-58908732.

Altres beneficis

Amb la targeta Santander Empreses podràs gaudir dels nostres beneficis addicionals:

SOLRED MÁS1

Aprofita els avantatges que t'ofereix la targeta Solred Más. No oblidis presentar-la en fer gasolina a les estacions de servei de Repsol, Campsa o Petronor per obtenir:

 • Descompte de 3 cts./l en dièsel i gasolina.
 • Descompte de 2,5 cts./l en autogàs.

A més, Solred enviarà una factura mensual a l'empresa amb el desglossament de l'IVA dels consums realitzats a les estacions esmentades per facilitar la presentació d'impostos.

Et pots donar d'alta i consultar les condicions al lloc web de Solred prement aquí per començar a gaudir dels descomptes.

Si tens algun dubte, truca al telèfon 913 387 210 o escriu al correu electrònic solred@repsol.com.

TICKELIA2

Dona't d'alta al lloc web de Tickelia i consulta les teves condicions preferents prement aquí. Descarrega l'aplicació de Tickelia i comença a administrar les despeses de desplaçament de manera àgil i dinàmica.

Podràs:

 • Estalviar temps en gestions administratives.
 • Gestionar, controlar i emmagatzemar els tiquets de despeses a través de l'aplicació Tickelia.

Funcions, operativa i beneficis:

 • Fotografia el tiquet i classifica el tipus de despesa. Les fotos queden emmagatzemades en una plataforma segura i accessible siguis on siguis.
 • Els tiquets digitalitzats tenen la mateixa validesa que en paper ja que Tickelia està homologada per l'AEAT.
 • Organitza totes les despeses en un mateix lloc i localitza-les ràpidament.
 • Personalitza els teus informes.
 • Captura el tiquet i Tickelia introdueix automàticament les dades a l'aplicació gràcies a la tecnologia OCR.
 • Cada usuari de l'aplicació podrà disposar d'estadístiques al mòbil per tipologia de despesa.
 • Cada últim dia del mes l'empresa rebrà un informe amb la relació de despeses i el tiquet escanejat. Aquest informe s'enviarà al correu electrònic introduït al formulari d'alta.

Si tens algun dubte, truca al telèfon 933 936 765 o escriu al correu electrònic clientes@tickelia.com.

 

Els serveis addicionals són prestats per empreses alienes a Banco Santander.
1. Servei prestat per SOLRED, SA, domiciliada a Méndez Álvaro 44, Edificio Rojo, 1ª planta, 28045 Madrid, amb CIF número A79707345.
2. Servei prestat per MULTIMOS, SA, domiciliada al carrer de Pau Marsal, núm. 73, 08222 Terrassa (Barcelona), amb CIF A-58908732.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram