Santander

Compte 1l2l3 Pimes

 • Avantatges
 • Condicions
 • Món 1l2l3 Pimes
 • Preguntes Freqüents

Grans o petites, tots els dies et toca fer front a moltes despeses al teu negoci. I si algú et recompensés per fer-ho? Si tens una empresa, el Compte 1l2l3 Pimes et dóna un cop de mà tots els mesos si en compleixes les condicions.1

Devolucions mes a mes

1% En el pagament de nòmines a empleats i assegurances socials (del règim general  o d'autònoms (RETA) o mútues professionals alternatives a la Seguretat Social).

2% En impostos empresarials estatals,3 IVA4 e impost sobre societats.

3% En subministraments (aigua, gas, electricitat i telecomunicacions d'emissors espanyols), seguretat privada i assegurances de protecció5 a prima periòdica mitjançades per Santander Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA a través de la seva xarxa de distribució Banco Santander, SA (no s'hi inclouen les primes úniques ni les rendes vitalícies).

Targetes 1l2l3 Pimes

 • Sense comissió d'emissió ni manteniment de les targetes si compleixes les condicions.6
 • Sense comissió per retirar efectiu a dèbit amb la targeta de dèbit 1|2|3 Pimes als nostres caixers automàtics.

Accès al mon 1l2l3 Pymes

 • Sense comissions 
  -En transferències en línia fins a 50.000 €7
  -Per ingrés de xecs nacionals en euros 
 • Condicions avantatjoses en productes de finançament
 • TPV8 1l2l3 Pimes per a les teves vendes amb condicions preferents
 • Accés a gestors especialistes en comerç exterior 

Rep ingressos cada mes i accedeix als millors beneficis mentre gestiones a la perfecció el teu negoci.

Comprova tu mateix el que pots guanyar amb el Compte 1l2l3 Pimes amb la Calculadora 1l2l3 Pimes i gestiona les despeses de la teva empresa amb el servei més complet que hagis conegut.

Com el post contractar? Contractar la Compte 1l2l3 Pimes es molt fàcil, i ho post fer toto en línia. Contractar en línia


Si vols reprendre un procés d'alta que ja has iniciat, continua aquí la teva contractació en línea.

En vols més informació? 900 123 900 o si ho prefereixes et truquem

 

1. TAE del -0,359%, complint les condicions per a un supòsit en què es mantingui de forma constant durant un any un saldo diari de 30.000 €, aplicant un tipus d'interès nominal anual del 0% i amb la comissió de manteniment del compte de 108 €/any (9 €/mes). A més, porta associada la targeta de dèbit 1|2|3 Pimes amb una comissió d'emissió i manteniment de 0 €. La TAE no inclou la bonificació per la domiciliació de rebuts i pagaments. TAE del -0,837% si no es compleixen les condicions per al mateix supòsit, augmentant la comissió de manteniment del compte a 216 €/any (18 €/mes) i afegint-hi una comissió d'emissió i manteniment de la targeta de dèbit 1|2|3 Pimes de 36 €/any (3 €/mes). 2. Bonificació de rebuts per als que contractin el Compte 1|2|3 Pimes i en compleixin les condicions (pots consultar les condicions en aquesta mateixa pàgina, a la pestanya de condicions). L'import sobre el qual es calcula la bonificació es limita a un màxim de 1.000 € mensuals per cadascun dels següents grups: remeses de nòmines i assegurances socials, impostos estatals relacionats amb l'activitat econòmica, subministraments (aigua, gas, electricitat i telecomunicacions d'emissors espanyols) i empreses de seguretat privada espanyoles, assegurances de protecció de prima periòdica mitjançades per Santander Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA a través de la seva xarxa de distribució Banco Santander, SA. Més informació sobre els beneficis, les condicions i les comissions a la teva oficina. 3. La base del càlcul per a la bonificació d'impostos és la quota a ingressar deguda al Compte 1|2|3 Pimes. 4. Per a Ceuta, Melilla i Canàries: el seu impost especial indirecte en substitució de l'IVA (IPSI, IGIC). 5. Assegurances de protecció mitjançades per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA a través de Banco Santander, de prima periòdica (no s'hi inclouen primes úniques ni rendes vitalícies) i, en el cas de les assegurances agràries combinades, també aquelles de prima no recurrent. Assegurances mitjançades per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, NIF: A28360311, a través de la seva xarxa de distribució Banco Santander, SA. Operador inscrit al Registre de la DGSFP amb el núm. OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent. 6. Si no compleixes els requisits del compte, la quota de manteniment de cada targeta serà de 36 € en una quota única l'any per a pimes. 7. Amb un límit per operació de 50.000 €. 8. Servei de TPV prestat per Santander Elavon Merchant Services (SEMS). Condicions limitades a una facturació anual de 100.000 € per client.
Consulta la informació precontractual (PDF 414.3 KB) del Compte 1l2l3 Pimes i les bases Món 1l2l3 Pimes (PDF 156 KB). Disponibles a oficines.

 • Tenir ingressos al Compte 1l2l3 Pimes de com a mínim 9.000 € en els tres mesos anteriors a la declaració trimestral a través de:

- Cobraments fent servir TPV comercialitzats per Banco Santander.
- Recepció de transferències.1
- Descompte o gestió de cobraments d'efectes comercials, lletres de canvi, rebuts, bestretes o gestió de cobrament de crèdits en suport magnètic, cobrament de rebuts bancaris domiciliats, cessions de factoring o bestretes com a proveïdor de pagaments de confirming.
- Ingrés de xecs o ingressos en efectiu provinents de l'activitat comercial.
- Ajuts de la PAC.2

 • Fer els pagaments de les nòmines mensuals als teus empleats a través de remeses amb modalitat "nòmina"3 o tenir domiciliades a Banco Santander les cotitzacions a la Seguretat Social o mutualitats alternatives al règim especial de treballadors autònoms.
 • Realitzar en els tres mesos anteriors a la liquidació trimestral alguns d'aquests moviments:

- Com a mínim sis moviments amb les targetes associades al teu Compte 1l2l3 Pimes o compte de crèdit.
- Comptabilitzar 750 € amb el nostre TPV comercialitzat per Banco Santander en els últims tres mesos anteriors a la declaració trimestral.
- Gestió de rebuts bancaris domiciliats per un import mínim de 3.000 € en els tres mesos anteriors a la declaració trimestral, descompte o gestió de cobrament, cessions de factoring o avançaments com a proveïdor de pagaments de confirming.
- Operacions d'actiu de comerç exterior, com la cessió de crèdits comercials, crèdits de finançament d'importacions i exportacions, remeses documentàries d'importació i exportació i obertura de crèdits simples o documentaris d'importació.

Per acabar, has de pagar una comissió de manteniment del compte de 9 € al mes.

Comprova tu mateix el que pots guanyar amb el Compte 1l2l3 Pimes amb la Calculadora 1l2l3 Pimes i gestiona les despeses de la teva empresa amb el servei més complet que hagis conegut. 

Com el post contractar? Contractar la Compte 1l2l3 Pimes es molt fàcil, i ho post fer toto en línia. Contractar en línia


Si vols reprendre un procés d'alta que ja has iniciat, continua aquí la teva contractació en línea.

En vols més informació? 900 123 900 o si ho prefereixes et truquem

 

1. Els moviments entre comptes oberts al Banc amb la mateixa titularitat no es consideren transferències, sinó traspassos, per la qual cosa no es tindran en compte. 2. Els clients amb PAC domiciliada compliran la condició d'ingressos superiors als 36.000 € anuals o el seu equivalent mensual. 3. No es tindran en compte pagaments de nòmines a través de transferència ordinària amb concepte "nòmina".

Consulta la informació precontractual (PDF 414.3 KB) del Compte 1l2l3 Pimes i les bases Món 1l2l3 Pimes (PDF 156 KB). Disponibles a oficines.

 Suma més avantatges al teu Compte 1l2l3 Pimes

Quan contractes un Compte 1l2l3 Pimes accedeixes a un món en el qual tot està pensat perquè la gestió de la teva empresa sigui molt, molt fàcil. Si ja et venen bé les bonificacions sobre les teves transaccions i les targetes 1l2l3 Pimes, encara et queda molt més del qual gaudir, començant per sumar més avantatges:

 • Sense comissions

-Exempció de comissions en transferències en euros per Internet o per banca mòbil, amb un límit per operació de 50.000€ (no urgents, nacionals i UE).
- Per ingrés de xecs nacionals en euros

 • TPV1 1l2l3 Pimes amb condicions preferents per a les teves vendes

I, si penses que he acabat, continua llegint:

 • Condicions avantatjoses de finançament en:

- Préstec Impostos 1l2l3 Pimes. Per al pagament d'impostos estatals. Termini: 3 mesos.
- Préstec Avançament 1l2l3 Pimes. Per a anticipar els teus cobraments. Termini: 6 mesos.
- Pòlissa de Crèdit 1l2l3 Pimes. Per a finançar la teva tresoreria. Termini: 12 mesos.

 • Serveis especials

- Centre de Negoci Internacional, amb un gestor especialista en comerç exterior amb el qual pots posar-te en contacte en el 915 123 123.
- Rènting de vehicles (Bansacar) amb regal de serigrafia amb el logotip de la teva empresa fins a 250 € i servei de substitució de vehicles deu dies l'any.

Un món a la mida de la teva empresa perquè no et falti res en el dia a dia.

Per començar a gaudir de tot el que t'ofereix el Món 1l2l3 Pimes, primer has d'obrir un Compte 1l2l3 Pimes i complir-ne les condicions.

I tindràs via lliure al teu món d'avantatges!

Comprova tu mateix tot el que pots guanyar amb el Compte 1l2l3 Pimes amb la Calculadora 1l2l3 Pimes.
 

Com el post contractar? Contractar la Compte 1l2l3 Pimes es molt fàcil, i ho post fer toto en línia. Contractar en línia


Si vols reprendre un procés d'alta que ja has iniciat, continua aquí la teva contractació en línea.

En vols més informació? 900 123 900 o si ho prefereixes et truquem

 

1. Servei de TPV prestat per Santander España Merchant Services Entidad de Pago S.L. Condicions limitades a una facturació anual de 100.000 € per client.
La pertinença al Món 1l2l3 Pimes i l'obtenció dels seus beneficis és incompatible amb la pertinença a qualsevol altre programa de fidelització del Banc, llevat d'altres possibles programes del "Món 1l2l3 Pimes".

Consulta la informació precontractual (PDF 414.3 KB) del Compte 1l2l3 Pimes i les bases Món 1l2l3 Pimes (PDF 156 KB). Disponibles a oficines.

Si et demanes què necessites per contractar el Compte 1l2l3 Pimes i quins avantatges té formar part del Món 1l2l3 Pimes, no pateixis, aquí tens la resposta:

 • Puc contractar més d'un Compte 1l2l3 Pimes?

  No. Només és possible contractar un compte 1l2l3 Pimes per NIF/CIF.
 • Com i on puc contractar el Compte 1l2l3 Pimes?

  Si ets una pime o empresa client o no client, pots fer-ho dirigint-te a la teva oficina o des d'aquí.
 • Com sabré els beneficis que genera el meu Compte 1l2l3 Pimes quan el contracti?

  Pots consultar des de la teva posició global (accessible a través de la banca mòbil i per Internet) els beneficis mensuals i acumulats gràcies al Compte 1l2l3 Pimes a partir del moment en què es faci la primera liquidació.
 • Tinc algun tipus de compromís de permanència al Compte 1l2l3 Pimes?

  No hi ha cap compromís de permanència per la contractació del Compte 1l2l3 Pimes.
 • Quins requisits he de complir per a accedir als avantatges del Compte 1l2l3 Pimes?

  Els requisits que has de complir són:
  • Si ets autònom:
   Contractar el Compte 1l2l3 Pimes, la Targeta de Dèbit 1l2l3 Pimes i el contracte multicanal. 
  • Si tens una pime:
   Contractar el Compte 1l2l3 Pimes i el contracte multicanal.

   A partir d'aquell moment, has de complir les condicions:
  • Tenir ingressos al Compte 1l2l3 Pimes de com a mínim 9.000 € en els tres mesos anteriors a la declaració trimestral a través de:

  - Cobraments fent servir TPV comercialitzats per Banco Santander.
  - Recepció de transferències.1
  - Descompte o gestió de cobraments d'efectes comercials, lletres de canvi, rebuts, bestretes o gestió de cobrament de crèdits en suport magnètic, cobrament de rebuts bancaris domiciliats, cessions de factoring o bestretes com a proveïdor de pagaments de confirming.
  - Ingrés de xecs o ingressos en efectiu provinents de l'activitat comercial.
  - Ajudes de la PAC.2

  • Fer els pagaments de les nòmines mensuals als teus empleats a través de remeses amb modalitat "nòmina"3 o tenir domiciliades a Banco Santander les cotitzacions a la Seguretat Social o mutualitats alternatives al règim especial de treballadors autònoms.
  • Realitzar en els tres mesos anteriors a la liquidació trimestral alguns d'aquests moviments:

  - Com a mínim sis moviments amb les targetes associades al teu Compte 1l2l3 Pimes o compte de crèdit.
  - Comptabilitzar 750 € amb el nostre TPV comercialitzat per Banco Santander en els últims tres mesos anteriors a la declaració trimestral.
  - Gestió de rebuts bancaris domiciliats per un import mínim de 3.000 € en els tres mesos anteriors a la declaració trimestral, descompte o gestió de cobrament, cessions de factoring o avançaments com a proveïdor de pagaments de confirming.
  - Operacions d'actiu de comerç exterior, com la cessió de crèdits comercials, crèdits de finançament d'importacions i exportacions, remeses documentàries d'importació i exportació i obertura de crèdits simples o documentaris d'importació.

  • Per acabar, per gaudir de tots els avantatges del Compte 1l2l3 Pimes has de pagar una comissió de manteniment del compte de 9 € al mes.
 •  I, si ja sóc client de Banco Santander, he de contractar tot novament?

  Si ets client del Banc, pots canviar el teu compte actual a un Compte 1l2l3 Pimes, conservant així les domiciliacions que hi tinguis i el número de compte. També pots canviar les teves targetes de dèbit i crèdit a Targeta de Dèbit i Crèdit 1l2l3 Pimes sempre que siguin targetes d'empresa, no d'ús particular.

A què esperes? Comprova tu mateix el que pots guanyar amb el Compte 1l2l3 Pimes amb la Calculadora 1|2|3 Pimes.
 

Com el post contractar? Contractar la Compte 1l2l3 Pimes es molt fàcil, i ho post fer toto en línia. Contractar en línia


Si vols reprendre un procés d'alta que ja has iniciat, continua aquí la teva contractació en línea.

En vols més informació? 900 123 900 o si ho prefereixes et truquem

 

1. Els moviments entre comptes oberts al Banc amb la mateixa titularitat no es consideren transferències, sinó traspassos, per la qual cosa no es tindran en compte. 2. Els clients amb PAC domiciliada compliran la condició d'ingressos superiors als 36.000 € anuals o el seu equivalent mensual. 3. No es tindran en compte pagaments de nòmines a través de transferència ordinària amb concepte "nòmina".

Consulta la informació precontractual (PDF 414.3 KB) del Compte 1l2l3 Pimes i les bases Món 1l2l3 Pimes (PDF 156 KB). Disponibles a oficines.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram