Santander

Assegurança Multirisc Integral

Assegurança Multirisc Integral

A Banco Santander ens hem unit a MAPFRE, referent en el món de les assegurances, per oferir-te la tranquil·litat d'estar vertaderament assegurat. Et presentem l'Assegurança Multirisc Integral, dirigida a autònoms, comerços i pimes, que ofereix una cobertura àmplia i personalitzada per garantir a la teva empresa la protecció que necessita enfront de diferents situacions de risc: incendis, danys per aigua, fenòmens atmosfèrics, entre d'altres.

Dos grans referents ens unim pel teu negoci!

Descobreix les opcions d'assegurances que pots adaptar a la teva mida, d'acord amb les necessitats de la teva empresa, perquè ningú respon igual al teu negoci que nosaltres!

Assegurança mitjançada per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, NIF: A28360311, a través de la seva xarxa de distribució Banco Santander, SA. Operador inscrit al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb núm. OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent. Companyia asseguradora: Santander MAPFRE Seguros y Reaseguros, SA. Registre Mercantil de Madrid. Tom 38.450, foli 152, full M-683962. NIF: A-88256714. Domicili social a Espanya: Carretera de Pozuelo n.º 50, 28222 Majadahonda (Madrid). Consulta les companyies asseguradores amb les quals Santander Mediación manté un contracte d'agència per a la distribució de productes d'assegurança a www.santandermediacionobsv.com.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram