Santander

App Renting Bansacar

App Renting Bansacar


Gestiona el teu Bansacar siguis on siguisL'aplicació Renting Bansacar et permet de gestionar els serveis del teu vehicle d'una forma ràpida i senzilla. Accedeix a tota la informació siguis on siguis:

    Si encara no has rebut el teu cotxe nou, podràs fer el SEGUIMENT PAS A PAS per conèixer la data de lliurament estimada i els dies que falten per estrenar-lo.
 

Quan necessitis un servei de manteniment o avaria, canvi de pneumàtics, reparació de xapa o vidres, podràs LOCALITZAR ELS TALLERS MÉS PROPERS segons la teva posició, gravar els teus tallers favorits per a successives reparacions i concertar amb un sol clic la cita prèvia al taller, per tal d'estalviar temps i preocupacions.

  Et resumim la INFORMACIÓ DEL CONTRACTE, dels serveis contractats, de l'equipament opcional del vehicle i del manual del conductor...
  Tindràs accés a l'HISTORIAL DE MANTENIMENTS I REPARACIONS per conèixer la data de l'última revisió o l'últim canvi de rodes, i a l'HISTORIAL DE SINISTRES, amb un detall de les dates en què el vehicle ha entrat al taller.
  Podràs controlar que els QUILÒMETRES RECORREGUTS reals es mantenen dins dels quilòmetres contractats, la qual cosa t'ajudarà a planificar-te.
  Consulta NOVES OFERTES Bansacar, i ara també ofertes de rènting tecnològic Bansatec, per trobar de primera mà preus i avantatges molt competitius.
    Si ets usuari de la nostra aplicació REBRÀS NOTIFICACIONS sobre temes relacionats amb el teu cotxe, com ara propers manteniments i altres novetats.
    I, a més, disposes dels TELÈFONS D'ATENCIÓ de Bansacar.

I ara pots personalitzar el teu cotxe amb una foto real!

Pots descarregar-la de manera gratuïta a les botigues Play Store i Apple Store a qualsevol dels teus dispositius mòbils i registrar tots els teus vehicles. No oblidis actualitzar les noves versions. 

Anterior
  • Gestiona totes les teves dades des del cotxe
  • Consulta les darreres revisions realitzades
  • Localitza els tallers més propers
  • Tots els telèfons d'atenció a un clic
  • Notificacions i recordatoris sobre el teu cotxe
Següent

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram