Kabuki i la millora contínua

Inspiració

José Antonio Aparicio, director del Grup Kabuki, i Ricardo Sanz, copropietari i cuiner en cap, ens expliquen el secret de l'èxit de la seva empresa.


Kabuki i la millora contínua

El model de negoci de Kabuki segons José Antonio Aparicio, director del Grup Kabuki, i Ricardo Sanz, copropietari i cuiner en cap.

El restaurant Kabuki, especialitzat en la fusió de cuina japonesa i mediterrània, és un dels millors restaurants de Madrid i és reconegut amb una estrella Michelin. José Antonio Aparicio, el seu fundador i director, és un enginyer que va decidir fa uns quants anys iniciar-se en el negoci de la restauració i portar la cuina nipona al gran públic. Però, com ha aconseguit convertir el seu restaurant en un dels millors del país?

En aquest vídeo, José Antonio Aparicio i Ricardo Sanz, copropietari i cuiner en cap, expliquen els punts forts de Kabuki, entre els quals destaquen l'aposta contínua per la innovació i comptar amb un equip humà motivat. A més, expliquen els plans de futur de l'empresa, entre els quals s'inclou l'obertura d'un restaurant en un altre país.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube