Santander

Suricatta Systems: així és el projecte espanyol que conquereix l'ONU

Descobreix en què consisteix aquest sistema de construcció modular desenvolupat des del departament d'innovació d'Urbana.

Suricatta Systems és un projecte sorgit dins de l'empresa Urbana IDR durant la reconstrucció de diversos edificis afectats pel terratrèmol de Lorca el 2011. La seva experiència en el camp de la construcció, juntament amb la seva filosofia corporativa per proveir solucions, els va permetre de dissenyar un producte que busqués millorar les condicions de vida i de treball de tota la gent involucrada en aquestes situacions.

Així va néixer Suri, un refugi modular per a allotjament d'emergència, transpirable, versàtil, flexible i fàcil de muntar. Un projecte que, a més, s'ha internacionalitzat gràcies al fet que té grans partners com l'ONU o l'OTAN.

En aquesta masterclass, Urbana va convidar un grup de pimes a conèixer de prop en què consisteix aquest projecte i els seus múltiples usos. Una jornada en la qual els participants van poder veure de primera mà com són aquests refugis d'emergència.

 

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram