Santander

Energia verda per al desenvolupament sostenible. Visita a ITER


Recorregut per les instal·lacions de l'Institut Tecnològic i d'Energies Renovables, un dels impulsors de l'ús de les energies renovables a les Canàries.

El 1990 el Cabildo de Tenerife va crear l'Institut Tecnològic i d'Energies Renovables (ITER) per aprofitar els avantatges mediambientals, estratègics i socioeconòmics de les energies renovables. Aquest institut s'encarrega de potenciar treballs de recerca i desenvolupament tecnològic relacionats amb aquestes fonts d'energia, els recursos hídrics subterranis, la vigilància i predicció sismicovolcànica, el control mediambiental i el desenvolupament de les tecnologies de la informació i la comunicació.

En aquesta masterclass, l'Institut Tecnològic i d'Energies Renovables (ITER) va convidar un grup de pimes a conèixer les seves instal·lacions al costat del Parc Natural de Montaña Pelada a Granadilla de Abona, Tenerife. Una jornada en la qual els participants van poder conèixer com treballa aquesta empresa de referència en l'àmbit de les energies renovables.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram