Santander

Com assolir el lideratge gràcies a una cultura competitiva. Visita a Aquaservice


Recorregut per la seu central d'aquesta empresa valenciana líder en distribució d'aigua mineral amb dispensador a Espanya.

Nascuda el 1997, Aquaservice és la companyia líder en distribució d'aigua mineral amb dispensador a Espanya, un servei que l'empresa ofereix tant a empreses com a llars, amb una filosofia de treball enfocada a la plena satisfacció dels seus més de 135.000 clients i del milió d'usuaris que beuen cada dia de les seves fonts. Amb més de 600 empleats i una flota de repartiment que consta de 200 vehicles, Aquaservice destaca per la personalització màxima del seu servei, la seva força comercial i el seu centre d'atenció al client per via telefònica.

En aquesta masterclass, titulada Com assolir el lideratge gràcies a una cultura competitiva, Aquaservice va reunir un grup de pimes a les noves instal·lacions de la seva seu central a Paterna (València). Una jornada en la qual els participants van poder descobrir els valors i l'evolució d'una companyia que s'ha convertit en la referència del seu sector.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram