Santander

Etapa 1 - La felicitat a la feina

Etapa 1. La felicitat a la feina

Per a un empresari és molt important tenir treballadors feliços, perquè s'augmenta la seva motivació i rendiment. El sociòleg Santiago Sánchez explica alguna de les tècniques que s'utilitzen per fer que els treballadors siguin més feliços en la seva vida laboral.

Veure vídeo

Etapa 2 - Del lideratge al colideratge

Etapa 2. Del lideratge al colideratge

El líder ha de ser capaç de despertar l'entusiasme dels seus col·laboradors perquè tots remin en la mateixa direcció. Termes com ara treball en equip i col·laboració adquireixen avui dia un nou significat.

Veure vídeo

Etapa 3 - L'èxit d'una bona política de Recursos Humans: Laboratorios Quinton

Etapa 3. L'èxit d'una bona política de Recursos Humans: Laboratorios Quinton

Les polítiques de Recursos Humans constitueixen un marc de referència per a tots els integrants d'una empresa i una eina de gestió per a tots aquells que tenen responsabilitats, contribuint a facilitar els processos de comunicació i presa de decisions.

Veure vídeo

Etapa 4 - La motivació a l'empresa

Etapa 4. La motivació a l'empresa

Les empreses que tenen plantilles motivades són també les que presenten millors números en el compte de resultats. Un empleat amb alta dosi de motivació sol rendir més i millor, afavorint la gestió del temps, l'organització de les seves tasques i la consecució d'objectius.

Veure vídeo

Etapa 5 - Innovació en la gestió de les persones

Etapa 5. Innovació en la gestió de les persones

La gestió de persones és una de les àrees del management que més implicació té en l'estratègia i en la consecució d'objectius en un negoci. La capacitat d'una empresa per involucrar els empleats amb la missió i els valors corporatius, així com la capacitat de conèixer les fortaleses i debilitats dels treballadors, fan que la funció del departament de Recursos Humans adquireixi gran importància.

Veure vídeo

Etapa 6 - Com motivar els empleats

Etapa 6. Com motivar els empleats

Quines mesures pot adoptar un empresari per motivar els seus empleats? Anàlisi dels salaris en espècie i com poden arribar a ser més atractius per als empleats que un augment salarial.

Veure vídeo

Etapa 7 - Els 10 estils de lideratge

Etapa 7. Els 10 estils de lideratge

Quines són les diferents formes que hi ha a les empreses de liderar un equip de treball? Segons els experts hi ha deu estils diferents de lideratge depenent de com s'exerceix dins d'un grup. T'expliquem quins són.

Veure vídeo

Etapa 8 - La intel·ligència emocional en el lideratge

Etapa 8. La intel·ligència emocional en el lideratge

Si el desenvolupament de la tecnologia està permetent que la societat estigui cada vegada més connectada, creant comunitats, fomentant la col·laboració i impulsant la cocreació, resulta imprescindible incorporar les emocions a aquestes noves formes de relació professional.

Veure vídeo

Etapa 9 - El management digital

Etapa 9. El management digital

Quins elements necessita un professional per exercir amb èxit la seva feina? L'expert en entorns digitals Genis Roca ens explica com la tecnologia pot ser una eina clau en la gestió d'equips.

Veure vídeo

Etapa 10 - El poder de les persones

Etapa 10. El poder de les persones

Les persones són l'actiu més valuós de les empreses. Les polítiques de Recursos Humans dirigides a tenir cura del talent i retenir-lo són molt importants en les organitzacions actuals.

Veure vídeo

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram