Santander

Rènting

Rènting

Què és el rènting?
El rènting és el lloguer a llarg termini d'actius fixos com ara vehicles, equips ofimàtics i informàtics. El contracte té un termini determinat, amb unes rendes fixes que no varien en tot el termini i que solen incloure els costos de manteniment, assegurança, etc.
Es dirigeix a grans empreses, pimes autònoms i fins i tot particulars.
 

Quins són els beneficis del rènting?

icono graficos   Control: les rendes fixes permeten de tenir un control sobre les despeses i d'evitar costos afegits i sorpreses. 
     
icono herramientas   Serveis inclosos: a més de l'ús i gaudi del bé, l'opció del rènting normalment inclou el manteniment, l'assegurança i totes les gestions relacionades. 
     
icono pulgar   Flexibilitat: el contracte de rènting s'adapta a les necessitats de cada client, ajustant la renda segons la durada, els serveis inclosos i, en el cas de l'arrendament de vehicles, el quilometratge.
     
icono atencion   Especialització: el rènting permet d'externalitzar una part del negoci a un especialista que ofereix un assessorament, un servei d'atenció i un estalvi de temps en gestions.
     
icono mano euro   Tractament fiscal favorable: el rènting per a empreses i autònoms es considera una despesa, per la qual cosa el seu IVA és deduïble segons la fiscalitat del client. L'import de la quota també es dedueix a efectes de l'impost de la renda segons la fiscalitat del client.


Quins tipus de rènting hi ha?

  • Rènting de cotxes i vehicles:  lloguer de vehicles a llarg termini amb tots els serveis inclosos. Per a turismes i vehicles industrials fins a 3.500 kg de PMA.
  • Rènting tecnològic: lloguer a llarg termini d'equips amb serveis de valor afegit inclosos. Per a béns relacionats amb tot l'entorn tecnològic, ordinadors, portàtils, tauletes, impressores, fotocopiadores, etc. de qualsevol marca o proveïdor.
Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram